Jó áron érkezik a Toshiba Excite 7 táblagép

2013. november 21.
1.9461
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A táblagépek piaca még mindig számos új termék befogadására képes, a Toshiba pedig pont azt a réteget célozta meg, mely a legnagyobb érdeklődéssel bír.

Ez nem lenne más, mint a viszonylag olcsó, ám kielégítő tudással rendelkező gépek piaca, ahova az új Toshiba Excite 7 is érkezik.

Az új jövevény 7 hüvelykes, 1024 x 600-as felbontással rendelkező kijelzővel érkezik, a belső pedig egy négymagos Rockchip RK3188 processzort és 1GB RAM-ot takar. A belső tárhely 8GB, de a microSD bővítéssel ezt jóval magasabbra tornázhatjuk fel. A fotók készítéséért az előlapi 0,3 megapixeles és a hátoldali 3 megapixeles kamera felel. Az Android 4.2.2 Jelly Bean rendszert futtató készülék GPS, Bluetotth 4.0 és WiFi modulokkal is el van látva.

A Nexus 7 személyében komoly ellenféllel szembenálló Toshiba Excite 7 a gyártó és az Amazon oldalán is 170 dolláros áron rendelhető meg, mely 40 000 Ft alatt van.
6 hozzászólás

fantis6

11 éve, 2 hónapja és 16 napja

nem rossz,de jobban örülnék pár olcsóbb wp-s tabletnek

válasz erre

Ravor

11 éve, 3 hónapja

Ez a táblagép valahogy nem nyerte el a tetszésemetröhögő smiley Se külsőre se belsőreröhögő smiley Még 10ezret se adnék érteröhögő smiley

válasz erre

totyak

11 éve, 3 hónapja

Nálunk akkor ez is lesz vagy 60k, az meg már nem is olyan jó ár. Mellesleg teljesen feleslegesnek tartom ilyen összegekért táblagépet venni, egy 15k-s kínai csodán is elpötyög a net, más meg mi kéne.

válasz erre

italianman

11 éve, 3 hónapja

Én a tesco gazdaságost várom már. Jónak néz ki ez is.

válasz erre

csirkee

11 éve, 3 hónapja

baromi jó áron lesz, jó kis gép

válasz erre

marco

11 éve, 3 hónapja

Jó áron van valóban. Viszont kezd nagyon unalmassá válni ez a piac. Kíváncsi vagyok, mikor durran ki ez a lufi, mikor kezdenek el másban is gondolkodni a gyártók, mint ebben az unalmas operációs rendszerben.

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja