Jó áron érkezik a Sharkoon új billentyűzete

2014. szeptember 25.
1.4801
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Sharkoon egyre népszerűbb az alsóbb szegmensekben, mely annak tudható be, hogy legtöbb termékük még itthon is jó áron kerül forgalomba, tudásuk szerint pedig teljesen megfelelőek az átlagos játékosoknak.

Ezek a dicsérő szavak a nemrég bemutatott újdonságukra is érvényesek, hiszen a közölt információk alapján a Sharkoon Skiller PRO is a piac jó ajánlatai közé tartozik. A kék háttérvilágítással rendelkező billentyűzet egyszerre több lenyomást is tud kezelni, ráadásul 6 macro-gombot, 9 médiagombot és három profilt is személyre tudunk szabni.

A súlyát 888 grammra mérte a gyártó, a gombok élettartamát pedig 10 millió kattintás fölé lőtték be. A mellékelt szoftver segítségével könnyen beállíthatjuk parancsainkat, illetve a akár pulzáló módba is állíthatjuk a világítást. A stabilitást biztosító gumitalpak mellett még meg kell említeni az aranyozott 150cm-es kábelt, mindezt pedig 27 eurós (8400 Ft) ajánlott árral társította a Sharkoon.
3 hozzászólás

totyak

4 éve, 11 hónapja és 18 napja

Van, akinek ez is sok, viszont tényleg dizájnos darab, tetszik nekem is.

válasz erre

rDAVE

4 éve, 11 hónapja és 19 napja

Ez nem is néz ki rosszul. Ennél már csak GC shopban nézne ki jobban.

válasz erre

juhaszandor

4 éve, 11 hónapja és 19 napja

8400 nem olyan sok érte végülis. meg jól is néz ki, a paraméterei is jók.

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaTuhajohn profiljaWickedSick profiljaWarriorAutobot profiljaEAG1 profiljasony1515 profiljamarco profiljaretePceldaK profilja