Jó kezekben a Wolfenstein II: The New Colossus Nintendo Switch-es portja

2017. december 19.
1.1441
Maniac profilja, adatai
Maniac
A szeptemberi Nintendo Direct egyik legnagyobb meglepetése túlzás nélkül az volt, hogy Nintendo Switch-re is elkészülhet a Wolfenstein II: The New Colossus, amiről megtudtuk, hogy a Bethesda igencsak értő kezekbe adta a játék portját.

Bár csak most derült ki, de megtudtuk, hogy a Wolfenstein II: The New Colossus-t a Panic Button fejlesztői szállítják le Switch-re, akik korábban a Doom és a Rocket League esetében is egy tökéletes, makulátlan átiratot hoztak el a konzolra, így a legutóbbi Wolfenstein esetében sem kell másra számítanunk.

A Panic Button egyébiránt egy kifejezetten portokra szakosodott stúdió, akik minden segítséget megkapnak a Machine Games-től ahhoz, hogy a Wolfenstein II: The New Colossus miatt se kelljen panaszkodniuk a Nintendo Switch tulajdonosainak.
4 hozzászólás

fighterlaci

11 hónapja,

Mire megjelenik meglesz a Switchem is.

válasz erre

totyak

11 hónapja,

Doom nagyon szép munka lett szerintem, innentől nem gondolom, hogy gond lenne. Amúgy én komolyan meglepődöm mindig, amikor egy ilyen szép, új játékot át tudnak portolni. Switch azért csak nem egy erőgép.

válasz erre

Santonio

11 hónapja,

Királyság! Kíváncsi leszek milyen lesz a végeredmény.

válasz erre

Vidoros

11 hónapja,

Jól hangzik! Hajrá!

válasz erre
Wolfenstein II: The New Colossus
18.290 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

turatur profiljarDAVE profiljaHellblade profiljamarco profiljaWickedSick profiljaDrThezeus profiljaMarduk profiljagery1113 profiljaLaci721 profiljaM.O.R.P.H. profilja