Jó hír: PS5-ön is visszafele kompatibilis lesz a Cyberpunk 2077

2020. június 19.
8.1331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Bár tegnap hideg zuhanyként ért mindenkit, hogy a CD Projekt Red rádobott még szolid két hónapnyi csúszást a Cyberpunk 2077-re, viszont kétségtelen, hogy ez a friss hír most egy kicsit jobb kedvre deríti majd a konzolos felhasználókat.

A lengyelek hírül adták, hogy az Xbox Series X-es verzióhoz hasonlóan a PS5-ös változat is megkapja a visszafele kompatibilitás lehetőségét, ergo ha beruházol a játékra a mostani generációban, akkor next-gen masinákon is nyúzhatod a szoftvert, totál bérmentve.

Emellé azt az infót is kaptuk a fejlesztőktől, hogy a következő generációs platformokon ingyen adják azt az update-et, amivel feljebb lehet tornászni a grafikát, szóval lényegében ingyen húzhatjuk fel next-gen körülmények közé a Cyberpunk 2077-et.

két hónapnyi csúszást a Cyberpunk 2077-re, viszont kétségtelen, hogy ez a friss hír most egy kicsit jobb kedvre deríti majd a konzolos felhasználókat.'>
5 hozzászólás

Direktor

4 éve, 1 hónapja és 27 napja

Azért ezt vártam, meglepődtem volna ha nem így van.

válasz erre

VaPe

4 éve, 2 hónapja

Ezért nem adják ki időben, nehogy már be kelljen tartani a szavukat. röhögő smiley Mire megjelenik, mindenki megveszi már az új generációra inkább.

válasz erre

WickedSick

4 éve, 2 hónapja

Ronalddo írta:
De.... hát.... ez.... alap. meglepett smiley
Nem alap. Míg a Micro nyíltan kommunikálta a Smart Delivery funkciót, addig a Sony-nál nem részletezett, hogy hogyan fog alakulni a PS4 játékok sorsa PS5-ön, azt meg főleg nem tudtuk, hogy a Cyberpunkkal mi a helyzet - hogy megkapják-e ugyanúgy a next-gen játékosok, mint XSX-en.

válasz erre

Ronalddo

4 éve, 2 hónapja

De.... hát.... ez.... alap. meglepett smiley

válasz erre

Mordorer

4 éve, 2 hónapja

Ha Xboxon az akkor a minimum az hogy itt is úgy legyen. röhögő smiley Nem is értem, minek írják ezt ki külön. röhögő smiley

válasz erre
Cyberpunk 2077
12.490 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja