Jin és Xiaoyu bunyóznak a Tekken 7 legújabb gameplay videóján

2017. április 14.
5.3731
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Bandai Namco csapata egy újabb látványos gameplay videóval örvendeztetett meg minket a Tekken 7-ről, aminek köszönhetően több mint 2 percen keresztül tekinthetjük meg mozgás közben Jin és Xiaoyu elképesztően intenzív bunyóját.

Mint ismert, Jin Kazama a Tekken-sorozat egyik központi karaktere, mondhatni főszereplője, aki a harmadik rész óta van jelen a szériában, de Ling Xiaoyu is a Tekken 3-ban szerepelt először, méghozzá egy 16 éves lányként azzal a céllal, hogy leverjen mindenkit, a jutalomból pedig felépítse a tökéletes vidámparkot.

Hogy most mi hajtja őt, vagy Jint, azt nem tudni, de hogy az alábbi felvétel alapján nagyon mérgesek egymásra, az biztos. Érkezik június 2-án PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Nézd nagyban ezt a videót!



Tekken 7-ről, aminek köszönhetően több mint 2 percen keresztül tekinthetjük meg mozgás közben Jin és Xiaoyu elképesztően intenzív bunyóját.'>
3 hozzászólás

totyak

7 éve, 6 hónapja és 19 napja

Nem rossz ez sem, de nekem még mindig inkább az Injustice. Pedig innen sem, onnan sem ismerek sok karaktert. az valahogy dinamikusabbnak néz ki a videók alapján, pörög az egész, ez meg kicsit vontatott nekem.

válasz erre

muki

7 éve, 6 hónapja és 20 napja

Tiszta Street Fighter! meglepett smiley

válasz erre

Tommy

7 éve, 6 hónapja és 20 napja

Kemény a kiscsaj! röhögő smiley

válasz erre
Tekken 7
9.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja