Jim Ryan szerint kell pár év, míg igazán ütős játékok jöhetnek PS5-re

2020. november 23.
21.5041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár az Xbox Series X-hez mérten így is jobban áll a PS5, azonban Jim Ryan egy interjúban nemrég kijelentette, hogy azért el kell telnie pár évnek ahhoz, hogy konzoljukra igazán ütős játékok jelenhessenek meg.
Advertisement

Bár ott a Spider-Man: Miles Morales, a Demon's Souls és a Sackboy: A Big Adventure is, azonban az igazi újgenerációs élményeket a PlayStation-vezér szerint 2-3 év múlva tudják majd biztosítani a fejlesztők, akik nagyjából arra ismerik majd ki az új hardverben rejlő tudást és lehetőségeket, ami a játékok minőségén is megmutatkozhat.

Jim szerint ez a tendencia a PS4-nél is megfigyelhető volt, hiszen a 2013-as premiert követően nagyjából 2015-2016 tájékán érkeztek az első olyan videojátékok, melyek igazán kihasználták a hardvert, így hiába szépek és jók a most megjelent és megjelenő alkotások, azért az igazán nagy durranások csak most következnek.
4 hozzászólás

totyak

3 éve, 7 hónapja és 6 napja

Nekem csak az a fura, hogy mindig előre megkapják a devkiteket a fejlesztők, tudhatják mit tud a konzol, mégis valóban úgy van, hogy a generáció vége felé jönnek a legszebb játékok. Most persze Miles Morales szép, nyilván a Horizon 2 is az lesz, de ezek még PS4-en is szépek, szinte nincs különbség.

válasz erre

Yanez

3 éve, 7 hónapja és 7 napja

Jövőre jön a GoW Ragnarök és a Horizon 2. Az talán lófütty?

válasz erre

VaPe

3 éve, 7 hónapja és 7 napja

Jók azok most is. mosolygó smiley

válasz erre

Direktor

3 éve, 7 hónapja és 7 napja

Ez így szokott lenni általában, mindig egyre jobbak a játékok.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Korpácsi pierre  profiljamarco profilja