Jelentős átalakításon esett át a Pirates of the Burning Sea honlapja

2008. szeptember 14.
3.4731
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Januárban látott napvilágot az első kalózos környezetben játszódó komolyabb MMORPG, a Pirates of the Burning Sea.

Az játék ötlete nagyszerű, hiszen a kalózok szabadságát, életvitelét mindenki szeretné átélni, de legalábbis kipróbálni, különösen a Johnny Depp-pel fémjelzett Pirates of the Caribbean produkció óta. A Flying Lab Software munkatársai igyekezték ezt meglovagolni, és a kornak megfelelő, versenyképes alkotást összekalapálni. A szőrős szívű kritikusoknál megfelelően teljesített a játék (átlagosan 80% körülire értékelték), a közönség körében azonban (egyelőre) elmarad a remélt siker.

A srácok szerencsére nem dőlnek a kardjukba, de még ágyúval sem lövik ki magukat, hanem megpróbálnak változtatásokat eszközölni, amelyekkel vonzóbbá tehetik a játékosoknak a produktumot. Ennek egyik lépése a játék honlapjának alapos megújítása, felfrissítése. Nem csak a kinézetben történt fejlődés, hanem jelentős mennyiségű új funkció és tartalom került bevezetésre.

Hasznosnak ígérkezik például a Game Guide rész, ahol tippeket, trükköket találunk a játékhoz. Emellett számos újítás akad, amely a közösségi lehetőségeket bővíti. Ilyenek például a különféle widgetek, amelyek még nem működnek, de mindenképpen jó ötletnek tűnnek. Érdekesség, hogy a weblap megreformálásában nem csak a szokásos honlap fejlesztő emberek vettek részt, hanem a játék UI dizájnere és művészeti vezetője is.

Az oldalt, az újítások bővebb ismertetésével egyetemben, itt kukkanthatjátok meg.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja