Jelentős díjat vehet át Jade Raymond a New York Video Game Awards-on

2019. január 03.
2.4991
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Igencsak fontos elismerésben lehet része a január végén megrendezésre kerülő New York Video Game Awards-on Jade Raymondnak, ahol a legendás és egyben csinos játékfejlesztő egy jelentős díjat vehet majd át.

Az esemény szervezői ugyanis bejelentették, hogy Jade kapja idén az Andrew Yoon Legend Award névre keresztelt elismerést, méghozzá azért, hogy ezzel ismerjék el Raymond munkásságát, illetve a játékiparban tett erőfeszítéseit.

Jade egyébiránt az első nő, aki átveszi ezt a díjat, korábban ugyanis olyan nevek váltak büszke tulajdonosaivá, mint Richard Garriott, Todd Howard vagy Ralph Baer. Raymond egyébiránt számtalan nagyszerű sorozatot segített napvilágra, így az Assassin's Creed, a Splinter Cell, a Watch Dogs és a The Sims is az ő nevéhez kötődik.

A Ubisoft és az EA mellett komoly szolgálatot teljesített a Sony Online Entertainmentnél, és bár úgy tűnt, hogy az EA Motive szárnyai alatt megtalálja számításait, nemrégiben azonban onnan is távozott, hogy független fejlesztőként egy szupertitkos projekt munkálataiba kezdjen.

A New York Video Game Awards várhatóan 2019. január 22-én kerül megrendezésre, az eseményt pedig élőben közvetítik majd a Twitch-en.
3 hozzászólás

totyak

1 éve, 11 hónapja és 15 napja

Ami azt illeti, tényleg ritkán látunk női fejlesztőket, ezt eddig nem is figyeltem túlzottan.

válasz erre

Direktor

1 éve, 11 hónapja és 16 napja

Arra vagyok kiváncsi, min dolgoznak most.

válasz erre

WarriorAutobot

1 éve, 11 hónapja és 16 napja

Szerintem simán megérdemli!
Sok jó cím megalkotásában segítkezett így simán jár neki!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljapetya1990 profiljaM.O.R.P.H. profilja