Jay és Néma Bob játék készül!

2016. február 24.
3.8771
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Interabang Entertainment csapata egy a Figre feltöltött kampány értelmében - lényegében a Kickstarter alternatívája - bejelentette, hogy a rajongók segítségével most végre egy igazán ütős Jay és Néma Bob játék készülhet majd el a háttérben.

A Jay and Silent Bob: Chronic Blunt Punch címre keresztelt alkotásról annyit tudni, hogy egy 2,5D-s, főként többjátékos módra kiélezett, oldalnézetes bunyós cím lesz, amelyben nem csak bucira verhetjük ellenfeleinket, hanem nagyon csúnyán be is szólogathatunk nekik, a Convo Combo képében ugyanis egy nagyon alapos és mély dialógus-rendszer is kidolgozásra kerülne, amivel a játékosok inzultálásával alaposan befolyásolhatnánk ellenfeleink vagy szövetségeseink arckifejezését és hozzáállását.

A Jay and Silent Bob: Chronic Blunt Punch PC-re, PS4-re és Xbox One-ra készülhetne el, kooperatív módot is tartalmazna, és még Kevin Smith is részt venne a munkálataiban, a történet középpontjában pedig Jay és Néma Bob egy még elmeséletlen kalandja állnának, amelyek részeként a két ütődött eltéved egy óriási bevásárlóközpontban, és hogy kijussanak, kis híján még a lelküket is el kell majd adniuk.

A készítők mintegy 400 ezer dollárt kérnek a rajongóktól ahhoz, hogy elkészülhessen a játék, és mivel ebből már több mint 60 ezer összejött az első napon, biztosan nem lesz probléma a későbbiekben sem.

Nézd nagyban ezt a videót!6 hozzászólás

venoman

2 éve, 5 hónapja és 2 napja

Tulajdonképpen nem rossz ötlet. Szerintem nehéz lesz. A viccet bele vinni egy játékba úgy,hogy az le is kösse a játékost hát hát ? Ráadásul filmen már kialakították maguknak a magas mércét. Rengetegen szeretik. A játékosok a filmtől kapott minőséget fogják elvárni.Nagyon nem lesz egyszerű és ha félre csúszik a játék sikere, elég nagy foltot hagyhat a rajongók körében. Most még makulátlan a sikerük. Remélem jó lesz :-)

válasz erre

csirkee

2 éve, 5 hónapja és 7 napja

hehe ez király lesz bírom őket

válasz erre

kpal

2 éve, 5 hónapja és 8 napja

Kicsit későn kapcsolnak ..

válasz erre

totyak

2 éve, 5 hónapja és 8 napja

A filmek jók, de ebből játékot csinálni szerintem nem kéne. Ha nem ez lenne a címe, nem jönne össze a pénz.

válasz erre

Gólem

2 éve, 5 hónapja és 8 napja

20 évvel a film után? Érdekes elképzelés.

válasz erre

Hentes

2 éve, 5 hónapja és 8 napja

OMG nem tudtam mi hiányzik!

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Hellblade profiljagery1113 profiljarDAVE profiljaMonyo profiljaiPet profiljaiPet profilja