Javított Photoshop Express

2008. május 10.
5.1231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gömi profilja, adatai
Gömi
Javításra került immár az Adobe online képszerkesztő szolgáltatása, a Photoshop Express, igaz ugyan, hogy némi csúszással került bemutatásra valamely hiba kijavítása végett.

Az Adobe Web 2.0-s Flex and Flash technológiát használó, ingyenesen igénybe vehető javított béta verzióját tegnap prezentálta a fejlesztő. A felhasználók akár 2 GB tárkapacitásig tölthetnek fel tartalmat saját tárhelyükre, további előnye pedig, hogy platformfüggetlen a szerkesztőprogram.

A szolgáltatás a feltöltött képekkel való operálásra ad lehetőséget. Miután azt elhelyeztük a rendelkezésre bocsájtható tárhelyen, kedvünk szerint dolgozhatunk vele, a Photoshop Express a már jól megszokott eszközök tárházát nyújtja felhasználóinak, bár kétség kívül szegényesebb a Photoshop retail verzióitól.

Mindenesetre a felhasználói felület egyszerű, letisztult, így bárki könnyen elboldogulhat vele, aki kedvet érez hozzányúlni feltöltött képeihez. A szolgáltatás jelenleg béta verzióban létezik, így gyakorlatilag a felhasználó tesztelőként vesz részt annak fejlesztésében, a végleges változat bemutatása később várható.

A szolgáltatás elérhetősége: www.photoshop.com/express
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja