Javították az Anthem egyik legidegesítőbb küldetését

2019. február 19.
4.1181
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A BioWare és a játékosközösség is egyaránt hangolódik a február 22-ei Anthem teljes rajtjára, mert bár 15-e óta már kint van a piacon kvázi early access állapotban, az igazi változtatásokat péntekre ígérik.

A főbb változtatások közé sorolandó a sokak által szidalmazott Tombs of the Legionnaires küldetés kipofozása, melyhez előbb különféle követelményeket kell teljesíteni, például ölj meg egy bizonyos mennyiségű ellenfelet közelharcban, élessz újra meghatározott számú társadat, és hasonló töltelékküldetések.

A frissítés, ami ezt javítani hivatott, már meg is jelent, viszont nem vették ki, szimplán annyival könnyítették az egészet, hogy már 3-as szinttől tudod ezeket teljesíteni, és nagy valószínűséggel a Tombs of the Legionnaires küldetésre már mindenkinek meglesznek ezek az elvárások, gyakorlatilag elkerülhetetlen, hogy valaki teljesítse őket játékmenet közben.

Ezenfelül kaptunk egy méretes listát is egy Reddit-poszt formájában, ahol megleshetjük, hogy a Day One Patch mennyire masszív frissítésbombát is fog szállítani.
3 hozzászólás

marco

1 éve, 5 hónapja és 26 napja

smadi1968 írta:
Alig várom a pénteket és qrva idegesítő hogy mire megjelenik már mindenki végigviszi és a youtubon megtudom nézni az egész játékot!!!!
Hát... Ne nézd meg.

válasz erre

smadi1968

1 éve, 5 hónapja és 26 napja

Alig várom a pénteket és qrva idegesítő hogy mire megjelenik már mindenki végigviszi és a youtubon megtudom nézni az egész játékot!!!!

válasz erre

Direktor

1 éve, 5 hónapja és 27 napja

Milyen gáz hogy day one nélkül gyakorlatilag használhatatlan játékokat kapunk.

válasz erre
Anthem
17.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljamarco profiljaSándorkolbász profiljagery1113 profiljaManiac profilja