Javítana az Xbox One közösségi funkcióin a Microsoft

2014. január 09.
1.4751
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
IAppearMissing profilja, adatai
IAppearMissing
Az Xbox One újragondolt közösségi funkciói nem arattak osztatlan sikert a játékosok körében, ennek oka pedig nem csupán a bonyolulttá, átláthatatlanná vált felhasználói interfész, a rendszer ugyanis jelenleg több sebből is vérzik.

A játékosok több súlyos problémát is észleltek, az egyik ilyen a Party Chat használata során jelentkezik, amennyiben ugyanis a többiektől eltérő játékot játszunk, képtelenek vagyunk felvenni velük a kapcsolatot. Másoknál viszont a partner hangja nem hallatszik beszélgetés közben, így elmondhatjuk, hogy van még mit csiszolni a szolgáltatáson. Jó hír azonban, hogy a Microsoft szeretné felhasználóbarátabbá varázsolni a rendszert:

Elég érthető visszajelzéseket kaptunk a játékosoktól. Egyes funkciók nem működnek megfelelően, mások pedig nehezen elérhetőek, logikátlanul vannak elhelyezve.

Egy olyan ember, aki egy évtizede áll a Live mögött, elég komolyan veszi, amikor a felhasználók elégedetlenek. A közeljövőben ezen panaszokat kívánjuk orvosolni, jobbá, teljesebbé téve a szolgáltatást - mondta Marc Whitten.
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 1 hónapja és 7 napja

Derék hozzáállás, csak aztán úgy is legyen.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja