Játszható lesz a Star Ocean 4 és a The Last Remnant is a TGS-en

2008. szeptember 11.
1.6941
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Nem is olyan rég osztottunk meg Veletek egy linket, amely egyenesen a Square Enix Tokyo Game Show 2008-as line up site-jára vezetett, ahol kaphattunk egy előzetes bepillantást a nipponi szerepjáték gyáros idei TGS felhozatalába.

Nos, azóta történtek változások, és két, korábban jelöletlen játék kapott utólagos update-et, ami annyit tesz, hivatalosan is tényként kezelendő, hogy bizony a két RPG sikervárományos, nevezetesen a Star Ocean: The Last Hope és a The Last Remnant is játszható formában lesznek jelen.

Amikor a site ezen része életrekelt, még a két szóbanforgó cím alatt nem szerepeltek arra utaló ikonok, hogy milyen formában lesznek megtekinthetők, mely állapot mostanra megváltozott, a Square Enix update-elte az oldalt és lám, sokak örömére mégis csak kipróbálható lesz a két J-RPG, a nagy, tokiói játék show-n.

A Star Ocean: The Last Hope Xbox 360-as exkluzivitást élvez, míg a The Last Remnant elviekben a Sony masinára is kijön majd, bár eddig ismeretlen mértékű késéssel. Akik tehát kilátogatnak a jeles rendezvényre, mindkét anyaggal tehetnek egy próbát, hiszen működő állapotban lesznek kiállítva.

Square Enix Tokyo Game Show 2008 Line Up
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljagery1113 profiljasony1515 profilja