Játssz zombiként a Killing Floor 2-ben

2016. március 07.
4.6741
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
John Gibson, a Tripware Interactive elnöke egy interjúban nemrégiben elárulta, hogy milyen újdonságokat is várhatnak a közeli jövőben a játékosok a Killing Floor 2 kapcsán.

Emberünk ennek köszönhetően elmondta, hogy az egyik legnagyobb extra egy vadonatúj játékmód érkezése lesz, amely a PvP-n alapul majd, és nem csak az emberek oldaláról csatlakozhatunk a küzdelmekhez, hanem akár a zombik, vagy a játékban ismert nevükön a Zedek oldaláról is belecsaphatunk a lecsóba, és ha az élőhalott divíziót választjuk magunknak, abban az esetben a kérdéses csúfságok különböző képességeit is kihasználhatjuk a harcok során.

Az interjúban John elmondta azt is, hogy a jövőben újabb Sharpshooter fegyverek is érkezhetnek egy következő nagyobb frissítéssel, így az első részből ismert M14EBR és a Horzine Tech Railgun csettegők már biztosan benne lesznek a felhozatalban, de újabb pályák befutására is számítanunk kell.
Killing Floor 2 kapcsán.'>
2 hozzászólás

venoman

8 éve, 9 hónapja és 3 napja

Már lenne is egy ihletem. Ha zombi játékot írnék akkor az elején még ellenük harcolna a főhős, utána megfertőződne és mindenféle természet feletti képességével a barátai ellen fordulna. De a fináléban öntudatra ébredne és minden jóra fordúlna.

válasz erre

totyak

8 éve, 9 hónapja és 3 napja

Hú, de nagy újítás egy zombis játékban, hogy zombikkal is lehet lenni. Tapsvihar...

válasz erre
Killing Floor 2
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja