Játékszoftver-eladási toplista (48.hét)

2008. december 08.
3.0451
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Need For Speed: Undercover megjelenése már múlt héten is szépen összekuszálta az eladási listákat.

Annak ellenére, hogy a játék apróságokkal újított, nem zavarta meg a gyanútlan vásárlókat, hiszen mégis csak egy új Need For Speed részről van szó. Az autós őrület mellett a World Of Warcraft helyzete még mindig megkérdőjelezhetetlen , a FIFA 09 pedig megdöbbentően jól teljesített múlt hét óta. De nézzük át tüzetesebben a hazai játékszoftver eladásokat:

Játékszoftver-eladási toplista (48.hét) - 2. kép


PC játékok (teljes ár):

1. World Of Warcraft Prepaid Card
2. World Of Warcraft: Wrath Of The Lich King
3. Call Of Duty: World At War
4. Need For Speed: Undercover
5. FIFA 09

A WoW új kiegészítője körüli mizéria már kezd lecsengeni, aki hatalmas fanatikus, bizonyára beszerezte, így ismét visszamászhatott az első helyre az account újratöltő, amire hát ugye a hivatalos játékosoknak égető szüksége van. A legújabb Call Of Duty rész tartja magát a masszív harmadik és egyben dobogós helyen, mint ahogyan a Need For Speed: Undercover is maradt a helyén, nagyobb változás nélkül. Az ötödik helyért a komoly csaták ellenére is most visszatért a FIFA 09, ami így Karácsony tájékán kelendőbb lehet, mint valaha.

Játékszoftver-eladási toplista (48.hét) - 3. kép


Multiplatform (teljes ár):

1. Need For Speed: Undercover
2. FIFA 09
3. Call Of Duty: World At War
4. World Of Warcraft Prepaid Card
5. World Of Warcraft: Wrath Of The Lich King

A népszerű MMORPG a multiplatform listán most eléggé háttérbe szorult, múlt héten még dobogós helyen köszönthettük az új kiegészítőt, jelen esetben épphogy ráfért a listára. Az élbolyban az első és a harmadik helyezés változatlan, a Need For Speed és a Call Of Duty népszerűsége mondhatni töretlen maradt, míg a FIFA 09 most itt is belehúzott és hátraszorította az említett MMORPG-t.

Játékszoftver-eladási toplista (48.hét) - 4. kép


Multiplatform (olcsó kategória):

1. The Sims 2: Mansion And Garden Stuff
2. World Of Warcraft
3. Need For Speed: Carbon Classic
4. Prince Of Persia Platinum
5. World Of Warcraft: Burning Crusade

Az olcsó és a legolcsóbb kategóriás listák általában mindig úgy alakulnak, ahogyan a megjelenések jönnek. Megjelent a WoW kiegészítő, egyből felkerült a listára az alapjáték és az első expanzió. Megjelent a Need For Speed: Undercover, a Carbon egyből felmászott a harmadik helyre. Közeledik a Prince Of Persia legújabb és előreláthatólag legjobb része, így többen gondolták úgy, előtte beszerzik a régi epizódokat. Így foglalhatta el az eladási arányokból származó negyedik helyet, míg a Sims az Sims, egy új kiegészítő egy fanatikusnak mindig kötelező vétel, nem vitatkozhatunk...

Játékszoftver-eladási toplista (48.hét) - 5. kép


Multiplatform (legolcsóbb kategória):

1. World Super Police
2. Pokoli Szomszédok Cool
3. King Of The Road
4. Battlestrike: Berlin felé az út
5. Xpand Rally Cool

Hosszú hetek tapasztalatából ugye már tudjuk, hogy a legnagyobb mozgás ebben a kategóriában van. A második és harmadik helyezett részvételén kívül egyetlen régi név sincs az ötösfogatban. Ellenben van itt rendőr fanatikus World Super Police, egyenesen a legelőkelőbb helyen, aztán a Battlestrike sorozat egyik ironikus gyöngyszeme is becsúszott ide megmagyarázhatatlanul, de az ötödik helyet sikerült azért egy nagyon jó játéknak elfoglalnia, ami pedig nem más, mint az egyik legkiválóbb rallys játék, az Xpand Rally, ami anno rengeteg kellemes percet okozott, szerencsére még a mai napig sem került a feledés homályába... A jövő heti lista PC-s részlegét nagy valószínűséggel megint átformálja egy bizonyos GTA 4, de ez maradjon egyenlőre a jövő zenéje...

1 hozzászólás

Raiden

12 éve, 6 hónapja és 25 napja

A King Of The Road-ot is tolom,nekem jobban bejön mint pl a18 Wheels of Steel American Long Haul

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaMarduk profiljaiPet profiljamarco profiljarDAVE profilja