Játékszoftver-eladási toplista (2009. 5. hét)

2009. február 11.
2.2481
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nem gondoltuk volna, hogy a Crysis után még érhet minket meglepetés a hazai játékszoftver eladásokban, mégis megtörtént.

Igaz, a Crysis alapjátéknak már a hűlt helyét sem találjuk az aktuális ötös listákon, de a helyére érkeztek mások, akik ugyanúgy meglepődést csalhatnak arcunkra, teljesen okkal. Megjelenésekor talán nem gondoltuk volna, a GTA 4 mégis felkúszott a listákra és szép eredményeket produkált.

Játékszoftver-eladási toplista (2009. 5. hét) - 2. kép


PC játékok (teljes ár):

1. World Of Warcraft Prepaid Card
2. World Of Warcraft: Wrath Of The Lich King
3. GTA 4
4. Race Driver: Grid
5. Crysis: Warhead

A teljes árú PC-s lista első két helyezettje úgy gondolom nem meglepetés senki előtt, a harmadik helyezett viszont annál inkább. Sokan talán álmukban sem gondolták volna, mégis hibái ellenére felkúszott a listára a GTA 4, sőt dobogóra is került, ami becsülendő dolog. A Race Driver: Grid megőrizte biztosított negyedik helyét, míg az ötödik helyen ismét egy új szereplőt köszönthetünk. Ő lenne a Crysis első és egyetlen kiegészítője, amely úgy látszik az alapjáték leárazási sikerei után nagyobb népszerűségnek örvend, mint valaha.

Játékszoftver-eladási toplista (2009. 5. hét) - 3. kép


Multiplatform (teljes ár):

1. World Of Warcraft Prepaid Card
2. World Of Warcraft: Wrath Of The Lich King
3. Need For Speed: Undercover
4. FIFA 09
5. GTA 4

A multiplatform lista is meglepő lehet sokak számára, hiszen a GTA 4 itt is helyet kapott, igaz csak ötödik hellyel, de akkor is becsülendő a teljesítmény. A lista többi helyezettje már kevésbé csal meglepő kifejezést arcunkra, két abszolút PC-s cím vezet, a Need For Speed utolsó része még mindig előkelő helyen áll, a FIFA 09 pedig újra visszatért egy kis körútra.

Játékszoftver-eladási toplista (2009. 5. hét) - 4. kép


Multiplatform (olcsó kategória):

1. Need For Speed: ProStreet
2. FIFA 08
3. World Of Warcraft
4. World Of Warcraft: Burning Crusade
5. Crysis

Az olcsó kategóriás multiplatform listán szinte a teljes gárda lecserélődött, egyedül csak a Need For Speed: ProStreet őrizte meg első helyezését, minden más visszacsúszott. A lemaradottak helyére most megérkezett a FIFA sorozat egy évvel ezelőtti évada, illetve a World Of Warcraft alapjáték, kiegészítőstül, valamint érthetetlen okokból most ide került fel a Crysis, a maga ötödik helyével.

Játékszoftver-eladási toplista (2009. 5. hét) - 5. kép


Multiplatform (legolcsóbb kategória):

1. Harry Potter és a Bölcsek Köve
2. Need For Speed: Underground
3. Pokoli Szomszédok Cool
4. Medal Of Honor: Allied Assault Classic
5. Terrorist Takedown: Covert Operation Cool

A legolcsóbb multiplatform listán is szinte teljes helycsere volt, egyedül a Harry Potter játék őrizte meg vezető pozícióját. A második helyen egy régi, de kiváló NFS rész üldögél, míg a harmadik helyre ismét visszanéztek a szomszéd bosszantók, hogy a negyedik helyet birtokló első Medal Of Honor részt meg se említsük, helyezése nagyon is helyén való. Az utolsó pozíciót a Terrorist Takedown birtokolja, de valószínűleg a következő héten már nem ez lesz a helyzet...
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja