Játékszoftver-eladási toplista (2009. 15. hét)

2009. április 17.
3.7741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A hazai játékszoftver eladásokban sajnos nem érződik túlzottan a tavasz hangulata, nincs nagyobb pezsgés, mint mondjuk egy depresszívebb téli hónapban, de azért apró változások megfigyelhetők a friss listákon is.

Köszönhető ez elsősorban a több helyen megfigyelhető akcióknak, amiknek hála több régebbi nagy cím, jó árasításra került. Természetesen teljes árú verziók is fogyogattak így április közepén, ennek köszönhető többek között a GTA 4 újbóli visszatérése.


Játékszoftver-eladási toplista (2009. 15. hét) - 2. kép


PC játékok (teljes ár):

1. World Of Warcraft Prepaid Card
2. World Of Warcraft: Wrath Of The Lich King
3. FIFA 09
4. GTA 4
5. The Sims 2: Double Deluxe

A múlt héthez képest az első három helyezett változatlanul feszít a teljes árú PC-s listán, az utolsó két szereplő pedig egy "régi-új" kategóriából került bevetésre. A Dawn Of War 2 kezdeti sikereit átvette a legújabb GTA epizód, a Counter-Strike-ot pedig lecserélte a The Sims 2: Double Deluxe.


Játékszoftver-eladási toplista (2009. 15. hét) - 3. kép


Multiplatform (teljes ár):

1. World Of Warcraft Prepaid Card
2. FIFA 09
3. World Of Warcraft: Wrath Of The Lich King
4. GTA 4
5. Mercenaries 2: World In Flames

A GTA 4 a multiplatform listára is visszakúszott, hogy a kezdeti lendületét elvesztő Resident Evil ötödik részét lenyomja az első öt helyről, de további érdekesség még a FIFA 09 magas számú eladása, amely akkora méreteket öltött, hogy még a World Of Warcraft kiegészítőjét is sikerült lejjebb taszítania egy helyezéssel.


Játékszoftver-eladási toplista (2009. 15. hét) - 4. kép


Multiplatform (olcsó kategória):

1. Need For Speed: ProStreet
2. FIFA 08
3. Crysis
4. Medal Of Honor: Airborne
5. Need For Speed: Carbon

Az olcsó kategóriás multiplatform listán volt a legkisebb mozgás a 15. héten, új szereplők egyáltalán nincsenek, a sereghajtó és az éllovas játékok ugyanazok, mint voltak, sőt, még a Crysis is megőrizte bronzérmes helyét, egyedül a FIFA 08 cserélt helyet a Medal Of Honor: Airborne-nel.


Játékszoftver-eladási toplista (2009. 15. hét) - 5. kép


Multiplatform (legolcsóbb kategória):

1. Pokoli Szomszédok
2. FIFA 07
3. Harry Potter és a Bölcsek Köve
4. F.E.A.R.
5. Fable

A legolcsóbb kategória viszont megint nem okozott csalódást, a múlt hétről egyedül a Pokoli Szomszédok köszönnek vissza ránk, az összes többi új, vagy régebbről már ismerős szereplő, de mióta létezik hazai játékszoftver eladási lista, azóta még nem láthattuk a F.E.A.R., valamint a Fable nevet, amelyek szintén a jó árasítás miatt kerültek most képbe.

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljaTommy profilja