Játékszoftver-eladási toplista (2009. 13. hét)

2009. április 06.
2.1201
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A tavasz beköszöntével a 13.

héten viszonylagos nyugalomról számolhatunk be nektek, a játékszoftver-eladási toplistákon. Szinte minden maradt a régiben, avagy a múlt heti eladásokhoz hasonlóan, a legnagyobb változás az olcsóbb kategóriákban figyelhető meg, de azért a teljes árú felsorolásokban is volt egy kis mozgás, ami majdhogynem ki is merült annyiban, hogy a World Of Warcraft ismét visszaszerezte megrendíthetetlen helyezéseit. Lássuk:


Játékszoftver-eladási toplista (2009. 13. hét) - 2. kép


PC játékok (teljes ár):

1. World Of Warcraft Prepaid Card
2. World Of Warcraft: Wrath Of The Lich King
3. Catz
4. Counter-Strike: Source
5. Euro Truck Simulator

Az első két helyezett már becsukott szemmel is kitalálható volt, míg a macska-simogató szimulátor (elnézést), már meglepő lehet sokaknak, hiszen a kifejezetten lányos játék az ötödik helyről kúszott előre a dobogó utolsó fokára. Talán ilyen sok hölgy játékos lenne kis hazánkban? Nem tudni, de az biztos, hogy a Counter-Strike és a Euro Truck sikerét már sokkal inkább a hímneműek számlájára könyvelhetjük el, hiszen míg előbbi egy régi, de annál jobb multiplayer FPS, addig utóbbi az egyik legjobb kamion-szimulátor hírében áll.


Játékszoftver-eladási toplista (2009. 13. hét) - 3. kép


Multiplatform (teljes ár):

1. World Of Warcraft Prepaid Card
2. World Of Warcraft: Wrath Of The Lich King
3. FIFA 09
4. Resident Evil 5
5. Call Of Duty: World At War

A multiplatform listán is már az unalomig ismételt WoW uralom, ami akkora befolyással bír, hogy a múlt héten még második helyen gyökeret verő Resident Evil ötöst is letaszította a negyedik helyre, sőt még a FIFA 09 is megelőzte, hála a sok foci őrültnek. A lista utolsó szereplője, a még mindig sikeres Call Of Duty: World A War, amire csak egy kérdéssel tudnék reagálni: Biztosan nem közkedvelt tematika ez a II. Világháború?


Játékszoftver-eladási toplista (2009. 13. hét) - 4. kép


Multiplatform (olcsó kategória):

1. Need For Speed: ProStreet
2. The Sims 2: Castaway
3. FIFA 08
4. World Of Warcraft
5. Need For Speed: Carbon

Az olcsó kategória két új szereplővel kecsegtet, a második helyre felkúszott The Sims 2: Castaway, valamint a sereghajtóként feltűnő, örök visszatérő, Need For Speed: Carbon lettek újoncok a felsorolásban. A többiek vagy maradtak a helyükön, vagy egy-egy helyet elcsúszkáltak, az élen tartózkodó utolsó előtti Need For Speed epizód viszont már több hete megrendíthetetlennek látszik.


Játékszoftver-eladási toplista (2009. 13. hét) - 5. kép


Multiplatform (legolcsóbb kategória):

1. Need For Speed: Underground
2. Chicken Shoot 2
3. Terrorist Takedown: Covert Operation
4. King Of The Road
5. Medal Of Honor: Allied Assault Classic

A legolcsóbb kategória ismét nem hagyott cserben minket, a sereghajtó és az élen tartózkodó alkotások maradtak csak meg a múlt hétről, ők zárják közre a három vadonatúj szereplőt, akik sorban a Chicken Shoot 2 (árulkodó név), a Terrorist Takedon: Covert Operation, valamint a King Of The Road kamionos őrület.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljaManiac profiljamarco profiljaSándorkolbász profilja