Játékszoftver-eladási toplista (2009. 12. hét)

2009. március 30.
2.4291
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újra visszaállt a "rend", a World Of Warcraft elsöprő eladásokat produkált a 2009-es esztendő 12.

hetén is. Csodálkozásra nincs okunk, hiszen a világ legnépszerűbb MMORPG játékáról van szó, de azért volt olyan illedelmes, hogy más alkotásoknak is teret hagyott a listákon, így a multiplatform eladásoknál a második helyet nem más, mint a Resident Evil legújabb, ötödik epizódja birtokolja, teljesen kiérdemelten. Lássuk kicsit bővebben:


Játékszoftver-eladási toplista (2009. 12. hét) - 2. kép


PC játékok (teljes ár):

1. World Of Warcraft Prepaid Card
2. World Of Warcraft: Wrath Of The Lich King
3. Counter-Strike: Source
4. World Of Warcraft Battlechest
5. Catz

Az elsöprő WoW siker ugyebár, a PC-s listán "csak" három helyet tudott magáévá tenni különböző formáiban, míg a dobogóra azért feljutott egy régebbi, de a mai napig népszerű játék, a Counter-Strike: Source, amihez minden bizonnyal sokakat fűznek kellemes emlékek. A lista ötödik szereplője már meglepő lehet a hardcore játékosoknak, hiszen a macskanevelde valószínűleg inkább a leányok és a kisebb korosztály vásárlásai miatt kerülhetett fel a listára, ugyanis egy F.E.A.R. rajongó nem biztos, hogy virtuális macskákat simogat a szabadidejében.


Játékszoftver-eladási toplista (2009. 12. hét) - 3. kép


Multiplatform (teljes ár):

1. World Of Warcraft Prepaid Card
2. Resident Evil 5
3. World Of Warcraft: Wrath Of The Lich King
4. Need For Speed: Undercover
5. Call Of Duty: World At War

A multiplatform felsorolás első és harmadik helye szinte adott volt, a második pozíciót birtokló Resident Evil 5 viszont mindenképpen kiemelt státuszt élvez, hiszen a Wrath Of The Lich king nem éppen apró eladásait is felülmúlta. A negyedik és az ötödik helyet két visszatérő zárja, szereplésük azt bizonyítja, hogy a mögöttes emberek nagyon jó munkát végeztek velük, az érdeklődés még mindig magas irántuk.



Játékszoftver-eladási toplista (2009. 12. hét) - 4. kép


Multiplatform (olcsó kategória):

1. Need For Speed: ProStreet
2. FIFA 08
3. World Of Warcraft: Burning Crusade
4. Need For Speed: Most Wanted
5. World Of Warcraft

Az olcsó kategóriában szintén nagyon szép eredményeket produkáltak a régebbi World Of Warcraft kiadványok, a listáról teljesen letaszítva a Crysis-t, amely heteken át, "jó árasítva" vitte a prímet. Helyette az egy évaddal ezelőtti FIFA 08 tündökölt most kiválóan, míg a letaszíthatatlan Need For Speed sorozat két tagja is szép eladásokat produkált a 12. héten.


Játékszoftver-eladási toplista (2009. 12. hét) - 5. kép


Multiplatform (legolcsóbb kategória):

1. Medal Of Honor: Allied Assault Classic
2. Need For Speed: Underground
3. Harry Potter és a Bölcsek Köve
4. Pokoli Szomszédok
5. FIFA 07

A Medal Of Honor első része az elmúlt hetekben is nagyon jól fogyott, eredményeit igazolja a legolcsóbb kategóriás lista első helye, de hasonló szépeket lehetne elmondani a Need For Speed mára már megkopott, de még mindig kiválónak nevezhető Underground epizódjáról is. A maradék három helyet a tulajdonképpeni és valamikori sikerjátékok foglalják el, név szerint az első Harry Potter, a szomszédbosszantó Pokoli Szomszédok, valamint sereghajtóként a FIFA 2007-es évadja.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja