Játékra is alkalmas navigációt mutatott be a Lark

2015. november 16.
1.6681
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
A Lark neve hazánkban viszonylag ismeretlen, a gyártó jelenleg is csak puhatolózik itthon a szórakoztatóipari termékek piacán, azonban új termékük egy olyan Androidos hibrid ami mellett nem mehetünk el szó nélkül.

Az alapvetően navigációs eszközként debütáló Freebird 5 WiFi-n 4.4 KitKat verziójú Android fut, a megjelenítő 5"-es képátlójú, a felbontása pedig 800x480 pixel.

Ahogy a specifikációból látszik, nem egy erőmű, azonban egyszerűbb játékra már éppen alkalmas, hiszen a négymagos 1,3 GHz-es processzor több Androidos játék futtatására is rábírható.

A készülékre került még egy 2 megapixeles kamera is, ami autóban akciókameraként is szolgálhat. Hogy a fenti készülék megéri-e a 23 ezer forintos árat, mindenki döntse el maga, azonban tény hogy egy ilyen - egyébként wifivel is ellátott - hibrid időnként nagyon jól tud jönni akár bringázás vagy túrázás közben is.
7 hozzászólás

totyak

9 éve, 1 hónapja és 3 napja

Igazából nem is olyan rossz ez ennyiért. Ötletes kombó. Mondjuk játszani régebbi GPS-eken is lehetett. Nekünk egy Win CE-s van, azon is van pasziánsz, meg ilyen kis vackok, ha beletúr az ember az agyába. De értem természetesen, hogy ez azért komolyabb megoldás.

válasz erre

sarakrael

9 éve, 1 hónapja és 3 napja

Mi a különbség egy androidos telefon amire fel lett telepítve egy gps, és ez között? Annyi, hogy ezzel nem lehet telefonálni? Akkor lényegében ez egy 5 colos tablet előre telepített gps szoftverrel?

válasz erre

Imperator

9 éve, 1 hónapja és 3 napja

Érdekes is lenne egy játékos gps, izgalmas lehet hogy valaki órák óta eltévedt, majd rájön hogy egy GTA-s térképet nézett. röhögő smiley

válasz erre

WarriorAutobot

9 éve, 1 hónapja és 3 napja

Érdekes... legalább ha picit hosszabb útra készül egy család akkor a gyereket is le lehet kötni egy picit. Feltéve ha olyan útra megy a család ahol ismeri is az utat.

válasz erre

Tommy

9 éve, 1 hónapja és 3 napja

Ha van hozzá bringa szett akkor ez egy rohadt hasznos kis cucc lehet!

válasz erre

kpal

9 éve, 1 hónapja és 3 napja

Már GPS is elérte az újvilág.

válasz erre

VaPe

9 éve, 1 hónapja és 3 napja

Hardveresen elég gyenge de ha valaki navigációt keres annka nem lehet rossz, mert amúgy elég olcsó.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja