Játék készül az Adventure Time alapján

2014. március 27.
2.7811
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Cartoon Network legfrissebb bejelentései szerint a Little Orbit csapatával közösen hamarosan elkészítik majd a csatorna népszerű Adventure Time címre keresztelt rajzfilmjének első játékadaptációját.

Hogy pontosak legyünk, a közlemény szerint kapásból két videojátékra is számíthatunk az Adventure Time alapján, amelyek mindegyike még az idei év végén megérkezik majd a boltok polcaira, noha egyelőre még kérdéses, hogy miféle alkotásokat köszönthetünk a képükben.

Természetesen nem ez az első eset, hogy az Adventure Time megihlet egy-egy videojátékot, azonban konkrétan a franchise adaptációjára most első ízben kerül sor annak a Little Orbitnak köszönhetően, akik korábban olyan címeken dolgoztak, mint a Young Justice: Legacy vagy a Mistborn: Birthright.
3 hozzászólás

jezzahun

10 éve, 10 hónapja és 14 napja

én nekem nincs gondom ezzel a mesével,sőt!!! nekem nagyon bejön, ami mostanság megy a CN-en az már nagyon gáz,de van pár mese ami bejön,és régieket is szoktak tolni(boci és pipi,Johnny Bravo,Dexter Laboratóriuma)
Újabbak közül is van pár bejövős: gunball csodálatos világa,Parkműsor.. ezek nekem nagyon bejövősek... ez a trend, a mai babák már ilyesmit néznek. A játékról pedig... én várom,kiváncsi vagyok mi sűlhet ki belőle

válasz erre

marco

10 éve, 10 hónapja és 14 napja

totyak írta:
Régen jó rajzfilmek mentek a CN-en, a maiak már szerintem nagyon gyengék. Nem tudom ebből milyen játék lesz.
Jah most már olyanok mint amik anno a Nickelodeonon mentek. Ilyen fullgagyi rajz meg minden...

válasz erre

totyak

10 éve, 10 hónapja és 14 napja

Régen jó rajzfilmek mentek a CN-en, a maiak már szerintem nagyon gyengék. Nem tudom ebből milyen játék lesz.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja