Jasper szív lüktet a múlt héten bejelentett Resident Evil 5-ös limitált bundle-ben

2009. március 02.
2.7661
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Microsoft megerősítette, hogy a múlt héten bejelentett, Resident Evil 5 Limited Edition Xbox 360 bundle-ben helyet kapó gépek már a kevesebb hőtermeléssel operáló, Jasper architektúrát hordozzák majd magukban.

A Jasper hardver revízió segített lecsökkenteni a gépszörny fogyasztását, miután 65nm-es CPU és GPU került az alaplapokra, így az első, Zephyr, illetve Xenon felépítmények, 203 Wattos fogyasztása helyett beéri immáron 150 Wattal is.

A Resident Evil 5 Limited Edition bundle-ben helyet kapó masinák az első Elite kiszerelések lesznek, amelyek a legújabb, módosított, úgynevezett Jasper technológiát olvasztják magukba. Az első Xbox 360 masinák, a Zephyr és a Xenon még 203 Wattok kajálgattak, majd ez némileg lecsökkent a következő modellnél, a Falcon-nál, amely 175 Wattot majszolt be óránként.

Ezzel szemben a Jasper 150 Watton képes üzemelni, 65nm-es CPU-val és GPU-val a burkolat alatt, valamint egy 256MB-os flash memóriával is megdobták grátiszban. A kedvezőbb fogyasztású és kisebb üzemi hőmérsékleten futó modellek mostanáig csak az Arcade kiszerelések által voltak elérhetők. A limitált példányszámban forgalomba hozandó pakkok március tizenharmadikán landolnak a boltok polcain, számos extrával, amelyeket újfent leleltározunk.

A Resident Evil 5 Limited Edition bundle-ben begyűjthetünk egy ritka fajta, vérvörös konzolt, színben hozzá passzolós kontrollerrel, egy fekete headset-tel, egy Super Street Fighter II Turbo HD Remix-szel, egy letölthető, prémium témával és egy 120GB-os merevlemezzel. A névadó lemaradt a listáról, természetesen jár a csomaghoz egy Resident Evil 5-ös játékkópia is.

Jasper szív lüktet a múlt héten bejelentett Resident Evil 5-ös limitált bundle-ben - 2. kép

Resident Evil 5 Limited Edition Xbox 360 bundle-ben helyet kapó gépek már a kevesebb hőtermeléssel operáló, Jasper architektúrát hordozzák majd magukban.'>
4 hozzászólás

Vendég

16 éve, 4 hónapja és 15 napja

Még csak most váltanak fullos (CPU+GPU) 65nm-re? PS3-ból hónapokon belül már a 45nm-es CPU-s jön, talán a ház is kisebb lesz (már a mostaniban is sokkal kisebb a hűtés, a 65nm-es CPU és GPU mellett, mint eredetileg, amikor mindkettő 90nm-es csíkszélességű volt).

válasz erre

FutuRetrO

16 éve, 4 hónapja és 16 napja

Vendég írta:
Már csak az a kérdés, hogy mennyibe fog kerülni ez a csoda?
Amerikában 400 Dollárba fáj, ezek szerint lemaradtál a bejelentésről a múlt héten. mosolygó smiley No problem. mosolygó smiley Itthon egy százasért lehet előrendelni a három számjegyű KByte-nál. kacsintó smiley

válasz erre

Vendég

16 éve, 4 hónapja és 16 napja

Már csak az a kérdés, hogy mennyibe fog kerülni ez a csoda?

válasz erre

Vendég

16 éve, 4 hónapja és 17 napja

Gépszörny... a pc-wc-d az! Az a dinoszaurusz pécéusz, meg a ringyóz xp, mert Vista-Pista már nem tud elfutni a pc förmedvényen. kacsintó smileynyelvnyújtó smileyröhögő smiley

válasz erre
Resident Evil 5
7.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja