Jar Jar Returns címmel kap mellékszálat a legendás KOTOR-sorozat!

2017. április 01.
5.3181
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Elképesztő hírt közölt velünk ezen a csodálatos április 1-jén az Electronic Arts, akik bejelentették, hogy a Bioware titkos projektje nem ám akármi lesz, hanem a legendás és régóta várt KOTOR-sorozat folytatása, amely inkább egyfajta mellékszálnak ígérkezik.

A Jar Jar Returns címet kapott alkotásban ugyanis egy ismert szereplőt, a sokak által kedvelt, mások által pedig inkább idegesítőnek tartott Jar Jar Binks-et vehetjük irányításunk alá, aki a hírek szerint a világ első gunganja, akiből egy speciális jedi lovag lett, az úgynevezett Duckgan Jedi, akinek különleges fegyvere a lézerkard helyett a lézernyelv, amelynél halálosabb fegyvert még senki sem látott a Star Wars univerzumban.

A Bioware szerint a játék története szorosan kapcsolódni fog a közelgő Star Wars mozifilmhez, amelyben a hírek szerint nem egy, hanem több jedi is felbukkan majd, így Skywalker mellett maga Jar Jar lesz, aki jediként visszatér, hogy tudását átadva szembeszálljon a Birodalommal.

A Jar Jar Returns-ből így a mozifilm előzményeit ismerhetjük meg, ezáltal megtudhatjuk, hogy hősünk miként fejlesztette ki speciális lézernyelvét, illetve hogyan tudja elérni, hogy saját magát ne sebesítse meg például beszéd közben, vagy amikor sajátos formában tisztálkodik toaletthasználat után.

A játékban Jar Jar természetesen fejleszthető lesz, így növelhetjük nyelvméretét, bővíthetjük szókincsét, hovatovább egy petet is terelgethetünk mellette, akinek a hazai rajongók külön örülhetnek, hiszen maga Süsü, a sárkány lesz az, akiről kiderül, hogy Jar Jar távoli rokona, aki éppen a szószátyár gungan miatt lett egyfejű.

Természetesen nem hiányzik majd a Jar Jar Returns-ből a szabadon bejárható világ sem, sőt mi több, az alkotás egy vadonatúj bolygót mutat majd be nekünk a Star Wars univerzumból, amely a Ducktooine név alatt a főhős lakhelye volt a mozifilm előtti időszakban.

A Bioware szerint számíthatunk lézernyelves küzdelmekre, szópárbajokra, de Jar Jar otthonát is mi alkothatjuk majd meg, amit olyan alaposan testre szabhatunk, hogy akár még KACSAúsztatót is tehetünk bele.

A Jar Jar Returns megjelenését egyébiránt jövő ilyenkorra, avagy 2018. április 1-jére ígérte a kiadó, akik gondolnak a régi konzolok kedvelőire, így a játékot kizárólag Sega Mega Drive-ra, 15687 darab kis kazettán jelentetik meg, sőt kapható lesz gyűjtői kiadásban is, amelyben Jar Jar nyelvének öntapadós, akár lasszóként is használható replikája lesz a fő ajándék.
8 hozzászólás

totyak

7 éve, 7 hónapja és 25 napja

Még tegnap olvastam telefonról a hírt, csak akkor nem kommentáltam. Az volt a mázli, hogy annyi blődség össze lett hordva, hogy képtelenség volt komolyan venni, meg amúgy is felkészültem április 1-re, sejtettem, hogy GC-n is belebotlok valami gyöngyszembe röhögő smiley

válasz erre

Patrik94

7 éve, 7 hónapja és 25 napja

Elég nagy beszopatás ezt így nem elsején olvasni! röhögő smiley Már épp kezdtem volna a szentségelést! röhögő smiley

válasz erre

fighterlaci

7 éve, 7 hónapja és 26 napja

Tök jó játék lehetne pedig! röhögő smiley

válasz erre

Eltohn

7 éve, 7 hónapja és 26 napja

"Süsü, a sárkány lesz az, akiről kiderül, hogy Jar Jar távoli rokona" röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre

Direktor

7 éve, 7 hónapja és 26 napja

Nagyon kemény. röhögő smiley

válasz erre

Mordorer

7 éve, 7 hónapja és 26 napja

Neeeeeeeeee!!!! röhögő smiley Bevettem baszki, bevettem! röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre

Imperator

7 éve, 7 hónapja és 26 napja

Ez a cikk fizikai fájdalmat okozott. röhögő smiley

válasz erre

zender

7 éve, 7 hónapja és 26 napja

Sírok! röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Monyo profiljamarco profilja