Japánon kívül is meghallgathatjuk majd élőben a NieR: Automata zenéit

2019. október 08.
7.4491
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Elképesztő sikert aratott 2018-ban a NieR: Orchestra Concert Japánban, ahol teltházas estet sikerült csinálnia a nagyzenekarnak, részben emiatt pedig a készítők most úgy határoztak, hogy a világ más részein is megismertetik ezt az élményt az emberekkel.

A Square Enix bejelentése szerint ugyanis a NieR: Orchestra Concert 2020 elején Thaiföldön, az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban is megtekinthető lesz, egészen pontosan Bangkok, Chicago és London lettek a kiszemelt helyszínek január és február között.

A turné részeként összesen négy koncert lesz - Thaiföldön két alkalmat jelöltek ki -, és mindegyik eseményen egy teljes szimfonikus zenekar fogja előadni az ismert dallamokat, méghozzá Arnie Roth vezénylésével, de mindenhol ott lesz Emi Evans is, hogy saját maga adja elő legendás dalát.

Érdekesség, hogy a koncertekhez Yoko Taro és Keiichi Okabe új vizuális megjelenést is terveznek, tehát a látvány terén sem lesz utolsó az előadás, amit remélhetőleg egy live stream részeként, vagy legalább felvételről lehetőségünk nyílik majd megnézni.


2 hozzászólás

Tommy

4 éve, 10 hónapja és 9 napja

Direktor írta:
Ha felénk is jönnek, szóljatok! mosolygó smiley
London nincs olyan messze...

válasz erre

Direktor

4 éve, 10 hónapja és 9 napja

Ha felénk is jönnek, szóljatok! mosolygó smiley

válasz erre
NieR: Automata
10.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja