Japánban már idén debütálhat a Nintendo 3DS, az új PSP-vel egyetemben

2010. június 29.
1.5001
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Nintendo elnökétől már néhány napja pontosan tudjuk, hogy a három dimenziót segédeszközök nélkül kezelni képes, brutális teljesítményt birtokló 3DS jövő márciusban éri el a nyugati partokat, így abban a hónapban feltehetően már minden komolyabb áruházban megtalálható lesz a kis szerkezet.

Ez a menetrend azonban nem biztos, hogy Japánra is érvényes, a kis keleti szigetország egyik komolyabb kerekedőhálózata, avagy a Geo értesülései szerint ugyanis ott még ebben az esztendőben megjelenhet a forradalminak ígérkező készülék.

Ez számunkra annyiból fontos csak, hogy mire nyugatra is eljut a kütyü, idő előtt tudni fogunk teljesítményéről, esetleges hibáiról, tulajdonságairól. Van azonban egy lényegesen fontosabb pontja is a Geo listájának, ott ugyanis nem csak a 3DS, hanem a Sony legújabb hordozható masinája, a PSP-4000 is helyet kapott, méghozzá szintén idei megjelenést birtokolva. Mivel a fent elhangzott információk nem hivatalos közlemények, ezért tessék óvatosan kezelni őket, a 3DS idő előtti Japán premierje nem lehetetlen, de ez a PSP-4000 a korábbi nyilatkozatok értelmében eléggé sántít.
3 hozzászólás

richie8

8 éve, 9 hónapja és 20 napja

Asszem ez újabb történelmi pillanat lesz a Japánoknál. Sorbanállás és egymás cipőjének letaposásával egyetemben

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

12 éve, 2 hónapja és 20 napja

[Tiltott felhasználó!]

skyman

12 éve, 2 hónapja és 20 napja

Hát azért biztosan jó lessz, hogy eldönthessük, hogy valóban jó vétel lenne egy ilyen. Annyivól meg roossz, hogyha télleg nagyo jó lessz akkor meg majd megesz minket a várakozás.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gargameth profilja