Japánban már szeptemberben megjelenhet a Hunter X Hunter Wonder Adventure

2012. június 13.
2.1051
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Amint az bizonyára már mindenki előtt ismert, a Namco Bandai által tavasszal elindított, a sajtó által csak "X-es teaser oldal"-nak hívott honlap egy új Hunter X Hunter videojátékot leplezett le.

Mint utólag kiderült, az alkotás teljes és végleges címe Hunter X Hunter Wonder Adventure lett, ám ennél sokkal meglepőbb, hogy a játék nem next-gen konzolokra, hanem a háttérben már lassan nyugdíjba vonult PSP-re fog megjelenni, amit továbbra is nehezen tud elfelejteni a játékipar - lásd a Final Fantasy 3 portjának tegnapi bejelentését.

A Hunter X Hunter Wonder Adventure-ről ráadásul a minap kiderült, hogy Japán határain belül várhatóan már az első őszi hónapban, egészen pontosan szeptember 20-án a boltok polcaira kerülhet.

Ahogyan az ilyenkor lenni szokott, nyugati premierről egyelőre még nem hallottunk a Namco Bandaitól, és mivel PSP-s címről beszélünk - nyugaton kevés kivételtől eltekintve sosem voltak meghatározók a handheld játékeladásai -, ezért csak kevés reményünk van egy európai és egy amerikai premierre, de nyugtasson minket a tudat, hogy legalább van remény.
1 hozzászólás

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 23 napja

Jó kis gép a psp, remélem is hogy jönnek majd még rá játékok.

válasz erre
Hunter X Hunter Wonder Adventure
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profiljaBotyi profilja