Japánban már a nyár elején megjelenhet a Time Travelers

2012. február 27.
1.6271
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ugyan még továbbra sem rendelkezik pontos megjelenési dátummal a Jiro Ishiivel kibővült Level 5 brigádja által fejlesztett Time Travelers, de arra már most mérget vehetünk a csapat legfrissebb bejelentéseiből, hogy Japánban már a nyár elején a boltokba kerülhet a rendkívül izgalmas történetet elmesélő alkotás.

Hogy miért fontos számunkra mindez? Mindössze azért, mert bár a nyugati premier egyelőre még hatalmas kérdőjel, de amennyiben lesz, a nyár elejére esedékes Japán premier miatt még az is bekövetkezhet az idén.

Utóbbi természetesen nem több egyszerű, ám évtizedes tapasztalatokra alapozott spekulációnál, hiszen akárcsak a Professor Layton-sorozat, úgy a Time Travelers is van olyan nyugatias, hogy a mi régiónkban is eladható legyen.

A Level 5 legújabb kalandjátéka egyébiránt PSP-re, PlayStation Vitára és Nintendo 3DS-re jelenik meg - Japánban már a nyár elején -, betöltését követően pedig egyenesen 2031-be kerülünk, 18 évvel azután, hogy Tokió városa felett megjelent egy misztikus sötét lyuk. Ha a koncepció nem lenne elegendő, érdemes kiemelni, hogy a program zenéjét maga Hideki Sakamoto komponálta!
Time Travelers, de arra már most mérget vehetünk a csapat legfrissebb bejelentéseiből, hogy Japánban már a nyár elején a boltokba kerülhet a rendkívül izgalmas történetet elmesélő alkotás.'>
5 hozzászólás

DoubleW

13 éve, 1 hónapja és 16 napja

Sose hallotam erröl a játékról de nem is fogom játszani az biztos!

válasz erre

gymtonic74

13 éve, 1 hónapja és 18 napja

Miért csak kézi konzol? Még a végén belehajszolnak egy Ps Vita vásárlásba, föleg a közeljövöben megjelenö temérdek jó cím miatt. Ha jön rá GT, akkor elö kell húznom megint a símaszkot, meg a vizipisztolyt. Ez biztos jó anyag lesz. Nem csal a szimatom, mivel készül a Bolognai.

válasz erre

marco

13 éve, 1 hónapja és 18 napja

Jófajtának ígérkezik.

válasz erre

Braddock

13 éve, 1 hónapja és 18 napja

Tényleg nem rossz!

válasz erre

Vendég

13 éve, 1 hónapja és 18 napja

Hihetetlenül jó sztorija van!

válasz erre
Time Travelers
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profiljaBotyi profilja