Japánban a Mikulás hozza majd a Yakuza 5-öt

2012. szeptember 22.
1.7271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Tokyo Game Show keretein belül elég sok érdekes bejelentést közölt már a Sega, de legutóbb a Yakuza-sorozat ötödik tagjával kapcsolatban bejelentettek egy igencsak fontos dolgot, méghozzá, hogy a játék vajon mikor fog felkerülni a boltok polcaira.

Mielőtt bárki megörülne, nyugati premieridőpontról egyelőre még egy szót sem hallhattunk - értelemszerűen, hiszen felénk mindig lemaradásban van a franchise -, de a japán régiókban várhatóan a Mikulás fogja meghozni - méghozzá a zsákjában - a Yakuza 5 dobozkáit.

Ez a gyengébbek kedvéért azt jelenti, hogy a keleti szigetországban december 6-án kerül majd fel a boltok polcaira a Yakuza-sorozat legújabb epizódja, ami annyit jelent, hogy 2013 magasságában már felénk, itt a messzi vadnyugaton is megjelenhet a végleges, érthető nyelvre lefordított változat.

Természetesen utóbbi nem több, mint kissé vad fantáziánk szüleménye, hiszen hivatalos európai vagy amerikai változatokat egyelőre nem erősített meg a Sega a Yakuza 5-höz, de amint azt ilyenkor szokás mondani: ami késik, az nem múlik.
3 hozzászólás

Vendég

8 éve, 4 hónapja és 10 napja

Szerintem akkor ideát akkor meg a jézuska

válasz erre

Vendég

8 éve, 4 hónapja és 10 napja

Jó nekik...

válasz erre

Vendég

8 éve, 4 hónapja és 10 napja

Hát akkor ez nálunk 2013 első negyedév...

válasz erre
Yakuza 5
nincs ár
kövesd a játékot!
Minden hír, videó és cikk
TGS 2012
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljarDAVE profiljaSándorkolbász profiljagery1113 profiljaManiac profilja