Januártól leállnak a Stargate Resistance szerverei

2010. november 24.
4.0841
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Szomorú hírrel kell szolgálnunk a Stargate univerzum rajongói számára, ugyanis a rendkívül hosszú időszakon át likviditási gondokkal küszködő, majd az idén tavasszal csődvédelmi eljárást kezdeményező Cheyenne Mountain Entertainment elbukta a teljes Csillagkapu licencet.
 

Egyre inkább úgy tűnik, hogy a vállalat teljesen feleslegesen vívta meg a minden erejét felőrlő csatákat a Dark Orbit Games csapatával szemben a jogi útvesztők harcmezején és a Stargate Worlds véglegesen a süllyesztő aljára kerül, magával rántva a feneketlen mélységbe a Stargate Resistance alkotást is, amelynek kereskedelmi forgalmazását azonnali hatállyal leállították a hivatalos szervek.

A mondás, amely szerint a szegény embert az ág is húzza, halmozottan érvényes a Stargate Resistance esetében, ugyanis amennyiben a médiában felröppent híreknek hinni lehet, a produktum multi szerverei is jobb létre szenderülnek 2011. január 15-én, megadva ezzel a kegyelemdöfést is a jobb sorsra érdemes alkotásnak. A történtektől függetlenül megdöbbentő az a tény, hogy a világszerte nagy népszerűségnek örvendő és több milliós fanatikus rajongóval rendelkező Stargate univerzuma, illetve a franchise, a jó néhány próbálkozás ellenére még mindig nem rendelkezik normális, tartósan nagy tömegeket vonzó játékverzióval.
2 hozzászólás

Vendég

11 éve, 8 napja

A fenébe!

válasz erre

Vendég

11 éve, 9 napja

Minden jó dolog elhasal.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaImperator profiljamarco profilja