Januártól lehet előrendelni a Black Desert Online-t Xbox One-ra

2018. december 19.
7.1571
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Black Desert Online Xbox One-os változatát még a tavalyi E3-on jelentették be, az idei konferencián is megmutatta magát, de ezen kívül csak egy novemberi béta jött, megjelenési dátumot viszont még véletlenül sem kaptunk.

Annyit már most elárulunk, hogy a premiert illetően még továbbra is csak a sötétben tapogatózunk, ellenben azt megtudtuk, hogy január 7-től lehet előrendelni a szoftvert a Microsoft Store-ból, de a teljes játék rajtjára még utalást sem kaptunk a Pearl Abyss-től.

Bár annyi megjegyzést azért tett a stúdió, hogy a Black Desert Online lesz 2019 első fontosabb MMORPG megjelenése, tehát reménykedhetünk, hogy valamikor 2019 elején berobog a cím. Ha minket kérdeztek, akkor minél előbb jelenik meg, annál jobb, hiszen mindig örülünk a minőségi, konzolos MMO-knak.
Black Desert Online Xbox One-os változatát még a tavalyi E3-on jelentették be, az idei konferencián is megmutatta magát, de ezen kívül csak egy novemberi béta jött, megjelenési dátumot viszont még véletlenül sem kaptunk.'>
2 hozzászólás

Dav2377

5 éve, 8 hónapja és 21 napja

érdekes egy game.
kipróbáltam, nem mondom hogy rossz mert nem az.
DE nagyon furcsa egy WoW után

válasz erre

Mordorer

5 éve, 8 hónapja és 21 napja

Fura lesz ez Xboxon szerintem.

válasz erre
Black Desert
3.840 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Remulto profiljamarco profiljaManiac profilja