Januárban kezdődnek a Bloodrayne 3 mozifilm munkálatai

2009. november 23.
2.1941
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Uwe Boll úgy látszik még nem érzi úgy, hogy nyugdíjba kellene vonulnia.

A játékokból filmet, majd az utóbbi időben már ennek fordított cselekményét is bemutató humorzsák ugyanis a minap megerősítette, hogy következő, filmnek csak nehezen nevezhető alkotása, a Bloodrayne 3 lesz, amelynek munkálatai a 2010-es esztendő januárjában kezdődnek meg. Dr. Boll sajnos - vagy éppen szerencsénkre - bővebbet nem nagyon közölt készülő "kasszasikeréről", de arra mérget vehetünk, hogy a forgatások megindulásával mi is egyre több és több információval leszünk gazdagabbak.

Ugyanakkor fontos megjegyeznünk, hogy Uwe pályája az utóbbi időben egy nagyon halványan felfelé ívelő tendenciát mutatott, bár elejétől a végéig nézhető filmje továbbra sincs, mindenképpen egy apróbb minőségi javulás volt megfigyelhető utóbbi alkotásai esetében. A Bloordrayne 3 egyelőre nagyon kérdéses, hogy milyen sikereket könyvelhet majd el, ami azonban biztosnak vehető, hogy az elődök nyomdokain kíván továbbhaladni, és ha Uwe bácsi nem nyúl félre, akkor egy nagyon sikeres koncepciót is alkothat, hiszen a vámpírok és egyéb ilyen misztikus lények most ismét fénykorukat élik a filmiparban.

Ugyanakkor egyes források úgy tudják, hogy a harmadik Bloodrayne mozifilm a második világháborúban kíván megtelepedni, ezt azonban biztosan majd csak januárban fogjuk megtudni, amikor elindulnak a munkálatok. Az alábbiakban, hozzászólás formájában természetesen továbbra is hangot lehet adni annak, hogy Uwe Boll rendezzen, avagy ne rendezzen filmet már játékok alapján... Azért várjuk a továbbiakat!
1 hozzászólás

Shade

15 éve, 7 hónapja és 22 napja

Mér má van BloodRayne film 2 is?o.O

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja