Januárban visszatér közénk az NFL Blitz

2011. október 22.
2.1771
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az EA Sports legfrissebb hírei szerint 2012 elején visszatér köreinkbe a kilencvenes évek legendás sportjátéka, avagy a Midway fejlesztésében készült NFL Blitz.

Arról sajnos nincs információnk, hogy a visszatérés mennyire lesz tartós, tehát várhatók-e majd újabb epizódok is vagy sem, mindenesetre egy rész erejéig újra köreinkben köszönthetjük a programot, amit az EA Tiburon szed ráncba, hogy jövő év januárjában HD küllemmel megjelenhessen a PlayStation Network és az Xbox Live kínálatában, méghozzá 15 dolláros vagy 1200 MS pontos árcédulával.

Az NFL Blitz betöltését követően mind a 32 NFL csapat és mind a 31 stadion elérhető lesz, méghozzá akár 7 vs 7 játékos elleni összecsapásban is. További jellemzőkként kiemelhetők még a boss harcok, valamint az Elite League mód is. Az újítások között a 60 fps-t produkáló HD küllem mellett kiemelendő még az eredményjelző megléte, amelynek köszönhetően megtudhatjuk, hogy a világ játékosai között hol állunk a ranglétrán. Az NFL Blitz remake érkezése 2012 januárjában várható, bővebb információk pedig később.
3 hozzászólás

Vendég

13 éve, 6 hónapja és 26 napja

Igen jól néz ki

válasz erre

Vendég

13 éve, 6 hónapja és 26 napja

De jó hír, az elődöt nagyon szerettem. Hiánypótló lesz!

válasz erre

Vendég

13 éve, 6 hónapja és 26 napja

Jól hangzik ez 7vs7mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljaGargameth profiljamarco profiljarDAVE profilja