Januárban iPhone-ra vándorol a Call of Cthulhu: The Wasted Land

2011. december 20.
1.8581
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb nagyszerű videojáték jelenhet meg a közeli jövőben az iPhone masinákra, amelyek egyre komolyabb szerepet töltenek be a videojáték-piacon.

A Red Wasp Design ezúttal ugyanis bejelentette, hogy jövő hónapban egy legendás címet szeretnének megjelentetni az Apple gépezetére, méghozzá a múlt egyik legjobb horrorisztikus koncepciójával rendelkező körökre osztott szerepjátékát, a Call of Cthulhu: The Wasted Land-et.

Az első világháborús környezetben játszódó, H.P. Lovecraft világa által ihletett játék várhatóan standard és high-definition változatban is megjelenhet, ami természetesen a küllem milyenségére értendő, sőt mi több, nem csak iPhone-ra, hanem egy későbbi időpontban más készülékekre is. Jelen hírünk ugyanis bár csak a január 30-án megjelenő iPhone-os Call of Cthulhu: The Wasted Land-ről szól, de azt az illetékesek sem titkolták, hogy később iPad-ra, iPod-ra, sőt mi több Androidra, megszépült formában pedig PC-re és közelebbről meg nem nevezett konzolokra is megjelenhet. Kíváncsian várjuk a Red Wasp Design konkrétabb terveit.
3 hozzászólás

Cpt_Nihil

13 éve, 4 hónapja és 2 napja

Ó, jöhet minden, ami H.P. Howard röhögő smiley vagy Cthulhu meglepett smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 4 hónapja és 2 napja

Jól néz ki!röhögő smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 4 hónapja és 2 napja

elég jó címe vanmosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja