Januárban érkezik a Final Fantasy XIII-2

2011. július 20.
2.1741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Square Enix csapata végre megerősítette, hogy jövő januárban várható a boltok polcaira a Final Fantasy XIII-2, amely egy újabb pontosítás a korábban ismert időpontokhoz képest.
 

Sajnos az illetékesek napra pontos datálásról továbbra sem beszéltek, így a nyugati premierrel kapcsolatban egyelőre be kell érnünk annyival, hogy jól fog kezdődni a 2012-es év a Final Fantasy rajongók számára, akik nem sokkal a Japánban esedékes premier után kapják kézhez saját példányaikat.

A PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra is megjelenő Final Fantasy XIII-2 egyébiránt a Final Fantasy XIII egyenes folytatása lesz, amelyben az ott csak részben befejezett történetet gondolja tovább a második epizód. Ugyan a régi iskolából származó fanatikusok jobban örültek volna, ha nem ezt a vonalat folytatja a Square Enix, hiszen a 13. Final Fantasy már korántsem a régi fényében tündökölt, de aki azt is szerette, az minden bizonnyal a második felvonásban sem fog csalódni, amely a tervek szerint tehát jövő januárban kerülhet a nyugati boltok polcaira.
1 hozzászólás

Vendég

11 éve, 3 hónapja és 10 napja

Inkább csinálnának már valami eredeti címet, a ff lerágott csont.

válasz erre
Final Fantasy XIII-2
11.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaKisember001 profiljarDAVE profilja