Januárban kilép a korai hozzáférésű státuszból a Darwin Project

2019. december 17.
10.1781
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Bár nem a legnépszerűbb battle royale játék a Darwin Project a sorban, azonban az vitathatatlan, hogy egyedi koncepciója által kiemelkedik a tömegből, azonban eddig korai hozzáférésű státuszban tengette mindennapjait a szoftver.

A teljes megjelenés viszont januárban várható, így ha eddig PC-n vagy Xbox One-on nyúztad a kérdéses early access játékot, akkor jó hírünk van, hiszen az év elejétől már az 1.0-ás verzióval pörgetheted az élményt, sőt mi több, még PS4-re is kiadják a Darwin Projectet!

Bár hajszálpontos megjelenési dátumunk még nincs, viszont van egy nagyon frankó előzetesünk, ami felvezeti az 1.0 megjelenését, úgyhogy ha esetleg nem vagy tisztában azzal, hogy mi ez a játék, akkor legeltesd a szemed az alábbi traileren, hiszen minden sajátosságot kellő módon felvonultat:

Nézd nagyban ezt a videót!



Darwin Project a sorban, azonban az vitathatatlan, hogy egyedi koncepciója által kiemelkedik a tömegből, azonban eddig korai hozzáférésű státuszban tengette mindennapjait a szoftver.'>
1 hozzászólás

Gólem

4 éve, 8 hónapja és 22 napja

Nekem ez nagyon kimaradt, nem is emlékszem rá hogy valaha olvastam volna róla. meglepett smiley Mondjuk BR, lehet azért. mosolygó smiley

válasz erre
Darwin Project
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja