Január végén érkezik a Mario Sports Mix

2010. december 23.
2.1691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Mario nevét feltehetően még azoknak a videojáték fanatikusoknak sem kell bemutatnunk, akik mindössze néhány hónapja vallják magukat játékosoknak, ugyanis a piros ruhás vízvezeték szerelő egy olyan megkerülhetetlen figura, amit mindenkinek kötelezően ismernie kell.

Ezen apropóból pedig a Nintendo gondoskodik arról, hogy egy évben legalább három vadonatúj címet mindenképpen kapjon a kis fickó, akinek a nevéhez 2011-ben a Mario Sports Mix fog első ízben fűződni, a korábbi tervekkel ellentétben ugyanis idén már nem jelenhet meg a játék, de jövő januárban már igen.

A Nitendo ugyanis a minap végre hivatalosan - ez a kulcsszó - is megerősítette, hogy Európában 2011 január 28-án, míg a tengerentúlon február 7-én várható az üzletek polcaira a Nintendo Wii-exkluzív alkotás, amelyben Mario oldalán néhány sporteseményen fogunk részt venni. Ennek köszönhetően lehetőségünk lesz többek között jéghokizni, röplabdázni vagy éppen kosárlabdázni a kissé túlsúlyos hőssel, aki a fentiek értelmében tehát alig egy hónap múlva már a boltok polcain is megtalálható lesz legújabb kalandjával.
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 9 napja

Már itt is látszott és ahogy nézem Maniac-nak is feltűnt, hogy a Nintendo nagyon erőlteti a Mario játékokat. Meg persze egyéb Nintendo karaktereket is nagyon nyomnak. A jelenben is ez a probléma a WiiU-nál, mint ahogy azt végre maga a Nintendo is észrevette. Csak szerintem semmit nem fognak tenni ellene. Itt kemény tárgyalásokra lenne szükség játékfejlesztőkkel. Meg egy árcsökkentés sem ártana, hiába tiltakozik ellene a cég.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja