Január 25-én debütál a Burnout Paradise

2008. január 22.
2.5751
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
Száguldás felsőfokon! Ezzel lehetne jellemezni a Criterion arcade autószimulátorát, a Burnoutot, amely már sokadik részénél jár.

A legújabb darabja a Paradise 2008. január 25-én lát napvilágot, mely minden bizonnyal a Paradicsomba repíti játékosait. Főleg, ha a játékosok között olyan hírességek is fellelhetők, mint a No Thanx zenekar tagjai. A fiúk megrögzött játékosok, így szabadidejük egy részét szívesen töltik a képernyő előtt.

Január 26-án együtt játszhatsz a No Thanx zenekar fiatal tagjaival, akik ígéretüknek eleget téve, nem kímélik majd a virtuális járgányokat.

- Alig várom, hogy végre kipróbálhassam a Burnout új szériáját - kezdi az együttes frontembere, Erik. - Imádom a korábbi Burnout játékokat, s kíváncsian várom, a Paradiseban, milyen újításokkal lepik meg a finoman fogalmazva szabadszellemű autóversenyzés fanatikusait. Engem már azzal lenyűgöztek, hogy a Guns ?n Roses igencsak intenzív hangzásvilágú Paradise City-jét választották a fő betétdalként. És ahogy utánaolvastam, a játékban megszólaló többi zenét is a rocktörténelem nagyjai közül válogatták. Forró kis játéknak ígérkezik - nevetett Erik.

Egy kis bemutató a zúzdából, mielőtt továbbmennénk:
Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.


Január 26-30. között Te is kibróbálhatod az új Burnout Paradise-t az Árkádban. A No Thanx-es fiúkkal pedig január 26-án 12.30 órától játszhatsz együtt.

Helyszín: Árkád Bevásárlóközpont (Örs Vezér tér)
Időpont: 2008. január 26. (szombat) 12.30

A napokban debütáló Burnout Paradise igazi nyílt környezetben játszódik, a játék világa pedig teljes egészében a minél nagyobb sebességet és a Paradise City teljes megismerését tűzi ki céljául. Érezd át az utcai agressziót mind offline mind online! Barátaid azonnal csatlakozhatnak egymás játékához, hogy még öldöklőbbé válhasson a küzdelem!
3 hozzászólás

Tibee984

7 éve, 3 hónapja és 1 napja

De régen volt már Azóta is nagy játék

válasz erre

richie8

7 éve, 3 hónapja és 1 napja

Ez a játék még mindig ütős

válasz erre

Braddock

8 éve, 10 hónapja és 4 napja

A mai napig kűldöm!

válasz erre
Burnout Paradise
1.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljatotyak profilja