Január végén jön Dooku gróf a Star Wars Battlefront 2-be

2019. január 02.
3.7561
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Dooku gróf érkezését a Star Wars Battlefront 2-be már a tavalyi E3 konferencia óta fújjuk, viszont azon kívül nem sokat tudtunk, hogy valamikor 2019 elején fog berobogni a kérdéses karakter.

Most leleplezték, hogy mikor is lesz a konkrét premier, ugyanis a Darth Tyranus frissítés, ami magában foglalja Dooku-t, január 23-án jön ki, akihez úgy néz ki, hogy mellékelnek majd egy Dark Ritual nevezetű skint is. Utóbbihoz még semmiféle hivatalos képanyag nem jött.

Ezenfelül tripla annyi tapasztalati pont jár a Heroes vs Villains és a Hero Showdown módok nyúzásáért, ami január 4. és 6. között lesz érvényes. Később, még január 11-én megismétlik ezt az akciót, akkor a Troopers Blast és Strike módokban lehet két napig bónusz XP-t gyűjteni a katonáink számára, majd 18. és 20. között a csatahajóink részesülnek extra tapasztalati pontokban.

A sort a 25. és 27. közötti Eras esemény zárja, amikor is az éppen játszott Galactic Assault térkép korszakának megfelelő karakterek feleannyi Battle Pointba kerülnek, míg a korszakhoz nem illő karakterek nem lesznek beválaszthatóak.

Január végén jön Dooku gróf a Star Wars Battlefront 2-be - 2. kép

Star Wars Battlefront 2-be már a tavalyi E3 konferencia óta fújjuk, viszont azon kívül nem sokat tudtunk, hogy valamikor 2019 elején fog berobogni a kérdéses karakter.'>
3 hozzászólás

Vidoros

5 éve, 8 hónapja és 7 napja

Nem valami jó karakter, filmben sem tudtam értékelni. Semmi extra nincs benne.

válasz erre

Ronalddo

5 éve, 8 hónapja és 8 napja

Nem nagyon tervezgetik akkor a harmadik részt gondolom...

válasz erre

Patrik94

5 éve, 8 hónapja és 8 napja

De ki kéne már próbálnom ezt a játékot, egész jó lett mostanra.

válasz erre
Star Wars Battlefront 2
2.247 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja