Januárban roboghat be Európába a Tales of Berseria

2016. október 09.
3.4921
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Bandai Namco csapata hivatalos és végleges nyugati megjelenési dátummal látta el a japán szerepjátékok egyik kiválóságának tekintett Tales of Berseria-t, amely jövő januárban kerülhet fel az itteni boltok polcaira.

Hogy egészen pontosak legyünk, erre Európa földjén 2017. január 24-én kerülhet majd sor, méghozzá a PlayStation 4 exkluzivitásában, és nagyszerű hír, hogy nem csak egy standard változat érkezik, hanem egy gyűjtői kiadás is befuthat hozzánk.

A Tales of Berseria: Collector's Edition várhatóan 150 dollárba kerül majd, és a gyűjtői doboz mellett találhatunk benne egy fémdobozt, egy Velvet és egy Laphicet Chibi Kyun Chara figurát, egy exkluzív 8-bites retro kulcstartó szettet, egy zenei CD-t, egy keménykötésű regényt A Witch's Tale: A World Full of Daemons címmel, amely a játék előzményeit meséli el, de mindezen túl gyűjthető kártyák és egy művészeti könyvként funkcionáló stratégiai útmutató is helyet kapott a dobozban.

Mindebből várhatóan mindössze 10 ezer példány kerül a nyugati piacra, szóval nem árt időben lecsapni egyre.

Januárban roboghat be Európába a Tales of Berseria - 2. kép

Tales of Berseria-t, amely jövő januárban kerülhet fel az itteni boltok polcaira.'>
1 hozzászólás

totyak

8 éve, 2 hónapja és 2 napja

10 ezer példány az egész nyugati játékosbázisnak valóban nem sok. Kérdés, hogy hányan érdeklődnek a játék iránt. Vélhetően azért több, mint 10 ezren.

válasz erre
Tales of Berseria
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja