Janet Jackson vezeti a 2005-ös Google keresési toplistát

2005. december 24.
2.2581
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A Yahoo után a Google is közzétette a keresőjébe legtöbbet beírt nevek tízes toplistáját, amelyet itt is egy popsztár, jelen esetben Britney Spears helyett Janet Jackson vezet.

Janet Jackson "mellmutogatós" élő felvétele, illetve egy állítólag szintén róla készült meztelen paparazzi képsorozat iránti érdeklődés a második helyre szorította vissza a "nyilván jóval kisebb horderejű" Katrina hurrikánnal kapcsolatos kereséseket.

Érdekes, hogy a Yahoo listát vezető Britney Spears itt csak a nyolcadik helyen végzett, úgy, hogy Janet Jackson mellett megelőzte őt Bratt Pitt és Michael Jackson is. A természeti katasztrófák közül azért a délkelet-ázsiai Cunami is feljutott a harmadik helyre, és a szórakoztató elektronika is képviselteti magát az első tízben az Xbox 360 által.

A BBC szerint a témakörökre lebontott keresési sorrend azt mutatja, hogy az emberek az online vásárláson kívül egyre inkább hasznos dolgokra is használják az internetet. Ezt a Katrina hurrikán után a hozzátartozók megtalálását megkönnyítő oldalak például valóban igazolták, de azért a sztárok túlsúlya még mindig igen számottevő, legalábbis az összetett első 10 esetében. A pontos lista a következő:

1. Janet Jackson
2. Katrina hurrikán
3. Cunami
4. Xbox 360
5. Brad Pitt
6. Michael Jackson
7. American Idol (tévés énekes tehetségkutató műsor)
8. Britney Spears
9. Angelina Jolie
10. Harry Potter
1 hozzászólás

Shade

13 éve, 4 hónapja és 25 napja

Azta, már csak perverz kockákból áll a net közösség. Érdekelne ki van most elöl. (Justin Beiber..?röhögő smiley)

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja