Jane s Advanced Strike Fighters: Az első képek videóval megspékelve

2010. június 29.
3.0591
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Az Evolved Games és a Trickstar Games még nem jelentették be hivatalosan az akciódús repülőgépszimulátort, amelyen gőzerővel munkálkodnak, ám ennek ellenére a játék honlapján már ott virítanak az első képek és egy friss videó is.
 

A weboldalon látható illusztrációk és a rövidfilm alapján valószínűleg ez a matéria lesz a Ubisoft HAWX című termékének a riválisa. A Jane's Advanced Strike Fighter című repülőgépszimulátor programot az ausztráliai Trickstar Games fejleszti.

A Jane's Advanced Strike Fighter-ben 16 küldetés áll a felhasználók rendelkezésére, a történet középpontjában pedig egy véres polgárháború áll, amely a fiktív Azbaristan államban dúl. A matériában 65000 négyzetkilométeres területen tombolhatják ki magukat a játékosok, ebben a tartományban számos város, iparvidék, hegység és sivatag található. A felhasználók 30 különböző repülőgép közül válogathatnak, amelyeket a következő országok képviselnek: Kína, az Egyesült Államok, Oroszország és Európa. A többjátékos módnak 16 résztvevője lehet, míg a kooperatív játékmódban 2-4 felhasználó mérheti össze a tudását. A produktum állítólag már idén nyáron megjelenik PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és PC-re.


Jane s Advanced Strike Fighters: Az első képek videóval megspékelve - 2. képJane s Advanced Strike Fighters: Az első képek videóval megspékelve - 3. képJane s Advanced Strike Fighters: Az első képek videóval megspékelve - 4. képJane s Advanced Strike Fighters: Az első képek videóval megspékelve - 5. képJane s Advanced Strike Fighters: Az első képek videóval megspékelve - 6. képJane s Advanced Strike Fighters: Az első képek videóval megspékelve - 7. képJane s Advanced Strike Fighters: Az első képek videóval megspékelve - 8. képTöltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
2 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 5 hónapja és 21 napja

[Tiltott felhasználó!]

skyman

11 éve, 5 hónapja és 22 napja

Szerintem nagyon fain
Nekem tetszik, és hogy van PC re is ez királyság

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljamarco profiljaiPet profiljanurbanu profiljagery1113 profilja