James Bond: Quantum Of Solace: A Call Of Duty 4 motorjával

2008. május 12.
2.8401
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A legendás kémsorozat időről-időre megújul.

Jónéhány actor-t elfogyasztott már a filmipar, többek között Sean Connery-t és Pierce Brosnan-t is, a legújabb arc viszont valóban egy új hangulatot és megközelítést hozott magával, amikor a vászonra került a mostanáig legutolsó 007-es epizód, a Casino Royale. Idén októberben érkezik a folytatás, Quantum Of Solace alcímmel, melyet videójáték formában is kihoznak majd, szintén az év végéhez közeledvén.

Sok konkrétumra ezidáig nem derült fény, viszont azt már tudjuk, hogy az Infinity Ward grafikus motorja fog dübörögni az érkező James Bond játék alatt. Ugyanezen engine teljesít szolgálatot a best seller Call of Duty 4: Modern Warfare alatt is, mint láthattuk, kiválóan szerepelt, komoly látványvilágot képes generálni a képernyőkre. Az ígéretek szerint egy újabb szintre emelve ezzel a játékadaptációt...

Ha egy csöppet visszarévedünk az elmúlt tizennéhány esztendőbe, nem igazán tudunk egyetlen kiemelkedő 007-es játékról sem beszámolni. A Nintendo 64-es Golden Eye nagyon odatette magát, de azon kívül nem szerepeltek kiemelkedően. Az legutolsó James Bond game a From Russia With Love volt 2005 végén, azóta küzdünk elvonási tünetekkel. A világ legismertebb titkos ügynöke (ez jó oxymoron) idén kegyetlenül visszatér és majd jól megmutatja a játékiparnak, hogy mi a dörgés. Nem hiszem, de elvárunk végre egy épkézláb megjátékosítást. Call of Duty 4 motorral jó alapokra épül, van remény, a többi majd kiderül a maga idejében.

A James Bond: Quantum Of Solace jelenleg nem rendelkezik pontos megjelenési dátummal, várhatóan az év végefelé érkezik PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és PC-re.
nincs még hozzászólás

Call of Duty
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
muki profiljaRemulto profiljaBotyi profiljaGargameth profilja