James Bond: Blood Stone: Launch trailer

2010. november 03.
2.7291
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Már nem kell sokat várnunk a James Bond: Blood Stone megjelenéséig, ugyanis november 5-én a boltok polcaira kerül a késztermék.

Ennek örömére a Bizarre Creations és az Activision Blizzard hivatalosan is közzétettek egy újabb pörgős videót a programról, amelyre mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy alig van benne akció. A készítők PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra bocsájtják ki a szoftvert. Az adrenalinszint növelő alkotásban részt vehetünk autós és motorcsónakos üldözésekben, ezerrel lövöldözhetünk, kémkedhetünk, bunyózhatunk és a többi.

A produktumban James Bond bőrébe bújva egy nemzetközi összeesküvést kell lelepleznünk és meg kell találnunk egy brit biofegyver kutatót, aki rejtélyes körülmények között eltűnt. Feladatunk teljesítése egyáltalán nem lesz zökkenőmentes, mivel a rossz fiúk végig a nyomunkban lesznek, de mivel főhősünk bátor, merész és minden hájjal megkent, így kegyetlenül visszavág annak, aki keresztbe akar tenni neki. Szó, ami szó, a készítők szerint egyáltalán nem fogunk unatkozni játék közben, mindig vár ránk valami misszió és a program végéig boldogítanak majd minket a rossz akaróink. Az eddigi videókat végignézve leszögezhetjük, hogy a James Bond: Blood Stone ütős termék lesz, aki kedveli a titkos ügynök kalandjait, annak megér egy misét.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
2 hozzászólás

Braddock

9 éve, 10 hónapja és 16 napja

Finoman fogalmazva is KELL nekem!!!!

válasz erre

valko2

10 éve, 7 hónapja és 11 napja

megvevőős cucc

válasz erre
James Bond: Blood Stone
13.800 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaMarduk profilja