James Bond: Blood Stone: Combat trailer

2010. szeptember 29.
2.2631
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Az Activision Blizzard és a Bizarre Creations a napokban közzétettek egy újabb videót a felhasználók számára a készülő James Bond: Blood Stone című programról, amelyben a közelharc, a lövöldözés és az akciódús jelenetek játsszák a főszerepet.

A rövidfilmben James Bond bemutatja látványos harci tudását, megfigyelhetjük hogyan üt, rúg, támad és miképp küldi padlóra az ellenségeit. A szoftver előreláthatólag 2010. november 5-én fog megjelenni PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra.

Az alkotásban nemcsak a fegyverek bevetésével győzhetjük le az ellenfeleket, hanem kiemelkedő szerepet kap a pusztakezes harc is, illetve arra is lehetőségünk lesz, hogy csöndben hallgattassuk el a célszemélyeket. A TPS-ben lesznek motorcsónakos és autós üldözések is, ezen kívül számos látványos elemmel spékelték meg a készítők a játékot. A James Bond: Blood Stone-ban olyan egzotikus helyszíneket járhatunk be, mint például Isztambul, Bankok, Monaco és Athén. A késztermékben egy nemzetközi összeesküvésre kell fényt derítenünk és meg kell találnunk egy brit biofegyver kutatót, aki rejtélyes körülmények között tűnt el.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
2 hozzászólás

Shade

10 éve, 8 hónapja és 18 napja

Tök komoly!

válasz erre

totyak

10 éve, 8 hónapja és 18 napja

Nem is rossz. Remélem játék közben is ezt tudom mondani rá.

válasz erre
James Bond: Blood Stone
13.800 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaManiac profiljaWickedSick profilja