James Bond: Blood Stone: Biztosan nem lesz demó hozzá

2010. október 25.
2.3281
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Activision csapata éppen a múlt héten erősítette meg újfent azokat a híreket, amelyek a legújabb multiplatform James Bond játékról szóltak, miszerint a 007-es kalandjai november 5-én látnak napvilágot az öreg kontinensen, néhány napos eltéréssel a Goldeneye 007-hez képest, ami kizárólag a Nintendo két masinájára érkezik.

A hétvégén azonban a kiadó mellett a fejlesztőknek is akadt néhány szavuk Bond legújabb történetéhez, lévén megerősítették, nem szeretnének demót kiadni a játékhoz.

Indoklás, ok, érvek és ellenérvek, mindezek hiányoznak a nyilatkozatból, a Bizarre Creations egyszerűen elvetette az ötletet, hogy egy James Bond: Blood Stone demonstrációs anyaggal örvendeztesse meg a fanatikusokat, márpedig nem ártott volna, ha ezt a döntést komolyabban átgondolják, hiszen bár a név garantáltan eladja majd a játékot, az igazi fanatikusok, akiknek nem csak az számít mi van a dobozra írva, egy kipróbálható verziónak biztosan nagyon örültek volna. Így azonban nyugodjatok bele srácok, nem lesz demó a James Bond: Blood Stone-hoz.
2 hozzászólás

totyak

10 éve, 7 hónapja és 25 napja

A mai világban már úgy tűnik nem menő a demó. Pedig szerintem elengedhetetlen ahhoz, hogy dönteni tudjon a játékos, vásárol vagy sem. Ezzel csak azt érik el, hogy a warez lesz a demó, és utána már jó néhányan nem veszik meg, mert minek, mások meg azért nem, mert nem tetszik nekik.

válasz erre

Welar

10 éve, 7 hónapja és 25 napja

A genyók pedig igazán ki szerettem volna próbálni, mert nagyon szeretem magát a filmeket is.

válasz erre
James Bond: Blood Stone
13.800 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt