Jak and Daxter HD Collection megjelenése várható jövőre?

2011. október 11.
1.8011
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Néhány nappal ezelőtt történt, hogy egy dél-afrikai internetes áruház kínálatában megjelent egy Jak and Daxter HD Collection névre keresztelt csomag, aminek köszönhetően azonnal körbejárta a világhálót a pletyka, miszerint már meg is van a Sony következő HD kollekciója.

A történtekről azóta sem érkezett hivatalos álláspont, a mai nap reggelén azonban újabb szóbeszéd ütötte fel a fejét, pontosabban egy illetékes fejlesztőtől származó nyilatkozat, ami - mivel egyelőre nem maga a kiadó, vagyis a Sony hintette el - egyelőre csak pletykaként kezelendő.

Justin Richmond, a Naughty Dog egyik igazgatója ugyanis egy oszlói konferencián (PlayStationSpill) úgy nyilatkozott, hogy az Uncharted 3 után várhatóan a Jak and Daxter-szériát fogják elővenni a fiókból, ugyanis 2012-ben egy HD kollekció megjelenése várható hozzá, kizárólag PlayStation 3 konzolokra. Ez sokaknak egyet jelenthet egy hivatalos bejelentéssel, de tudjuk jól, ameddig a Sony nem bólint rá az ötletre, addig ez a kollekció sajnos képlékeny marad. Ugyanakkor a Naughty Dog tervei szerint a csomag a sorozat első három epizódját tartalmazná, méghozzá felújított küllemmel, valamint trófearendszerrel. Tűkön ülve várjuk a Sony bejelentését!
3 hozzászólás

totyak

11 éve, 6 hónapja és 23 napja

Marduk írta:
Az mondjuk nem lenne rossz, ha PC-re is megjelentetnék.
Pedig szerintem esélytelen. Kár, mert klasszikus karakterek.

válasz erre

Marduk

11 éve, 6 hónapja és 23 napja

Az mondjuk nem lenne rossz, ha PC-re is megjelentetnék.

válasz erre

totyak

11 éve, 6 hónapja és 23 napja

Meg is jelent, de nem csak PS3-ra, hanem Vita-ra is kiadták.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja