Jade Raymond: Máris az Assassins Creed folytatásán szorgoskodik?

2008. március 28.
2.4531
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Jade Raymond.

Huhhh! Nem egy nyuszis magazin oldalairól ránk szabadult, üresfejű fotó modellről készülünk tudósítani, sokkal inkább egy jeles producerről, aki a színfalak mögött sikerhez segítette a sokak által preferált Assassin's Creed első epizódját is. A gyönyörű tünemény továbbá a The Sims Online-on is mesterkedett korábban, de vajon most mihez kezd a tehetségével? A "rossznyelvek" azt beszélik, hogy Jade talán máris az Assassin's Creed folytatásán munkálkodik.

Természetesen ez még csak egy merész, ugyanakkor logikus feltételezés, amelyet maga Yves Guillemot, a UbiSoft főnöke szabadított a világra a minap. Egy internetes interjúban elmondta, hogy a gyönyörű Jade egy új project-en szorgoskodik, amióta az Assassin's Creed sikeresen piacra került. Yves nagyon tehetséges és törekvő producernek tartja a szépséget, akinek nagyrészt Altair sikereit is köszönhetjük.

Yves elmondta, hogy Jade egy új produktumon dolgozik, ahol ismét hasznát vehetik a fantasztikus képességeinek, de a munka még olyan korai fázisban van, hogy jelenleg nem árulhatott el többet róla, legnagyobb sajnálatunkra. Vajon Altair következő kalandja van születőben a kisangyal szárnyai alatt? Nem tudni, de a feltételezés abszolút jogos, ám nem megalapozott, csupán spekuláció, nem több.

Csak el ne vegye az eszét a csapatnak a figyelemre méltó, impresszív megjelenésével. Ötpercenként járnak majd a srácok könnyíteni magukon és ez a fejlesztésnek nem tenne jót. Bármin is mesterkednek a montreáli stúdióban, sok sikert kívánunk hozzá. :)
Marco, elgyengültél? Végy erőt magadon, ő nem lehet a miénk, bármennyire is szeretnéd. Vannak dolgok, melyekhez nem tudunk felérni. Ő pont egy ilyen "dolog".

Yoyo kollégám javában püföli a billentyűket, hogy bevezessen Titeket az Assassin's Creed magával ragadó világába. Hamarosan olvashatjátok a tesztjét itt, a Game Channel Online-on.
2 hozzászólás

Danyek

17 éve, 4 hónapja és 20 napja

deszépszemevanmegmilyenalakjaaa! jah, hopp, ez nemaza hely! röhögő smiley
dolgozannak csak rajta! (mármint a játékon röhögő smiley) logikusan gondolkodva a kövi rész kb napjainkban játszódhat majd, teljesen új játékmenetet kínálva ezzel. kíváncsi vaok, hogy milyen környezetbe fogják rakni Altair leszármazottját, vagy magát Altair-t! mosolygó smiley

válasz erre

marco

17 éve, 4 hónapja és 20 napja

Huh, pedig már fogalmaztam a mailt montrealba. És már a repjegyet is intéztem. De ha Te mondod Futukám, akkor lemondok erről a gyönyörű babáról.szomorú smiley

Mindenesetre megvan az új háttérképem!nyelvnyújtó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja