Jade és Goro is szerepelni fognak az új Mortal Kombat-ban

2011. január 11.
2.4091
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A GameInformer magazin legújabb számából úgy tűnik, hogy nem csak a legújabb Silent Hill, illetve The Elder Scrolls kalandok első konkrétumai derültek ki, hanem egyéb más apróságok is, így például az újság hivatalos forrásokra hivatkozva napvilágra hozott két új nevet, akik a Mortal Kombat harcosainak a listáját erősítik.

Ők Jade és Goro, akikkel tehát biztosan találkozhatunk majd az idén megjelenő alkotás bunyósai között, akikről némi információt is elcsepegtetett a lap.

Így megtudtuk, hogy Goro az egyik boss harcos lesz, akit nehezebben tudunk majd legyűrni, mint társait. A karakterhez tartozó aréna egyébiránt a hozzá tartozó klasszikus pálya feldolgozása lesz, így számíthatunk majd például a plafonról láncokon lógó emberi testekre és egyéb gyomorforgató dolgokra. A másik megerősített karakterről, avagy Jade-ről a lap csak annyit közölt, hogy megvalósítása és külleme egyedi lesz, ugyanis az Ultimate Mortal Kombat 3-ban és a Mortal Kombat Deception-ben látott küllemek ötvözéseként épül fel most Jade, akinek jellegzetes bumeránglövedékei azért most is képességei között lesznek.
2 hozzászólás

Aj Styles

14 éve, 5 hónapja és 2 napja

A Mortal Kombat az egy jó játék. Az mindig keresett jó levezetni a düht, szal egyszerüen faxaröhögő smiley

válasz erre

totyak

14 éve, 5 hónapja és 2 napja

Ez mind szép és jó, lesznek játszható karakterek bőven, csak valahogy lemaradt az a PC felirat. Egy ilyen játék simán elférne gépen is, főleg, hogy kezdetben az volt a fő platform, ha jól tudom.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja