Jack csatlakozó nélkül érkeznek a LeEco újdonságai

2016. április 22.
3.0271
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A kínai LeEco neve bizonyára sokak számára teljesen ismeretlen, azonban a jövőben egészen biztosan sokat hallunk még felőlük, hiszen nemrég egy óriási bemutató keretében számos kategóriában is nagyot virítottak.

A vállalatban rejlő potenciálról sokat elárul például az, hogy három komoly újdonság mellé egy elektromos autó is becsúszott a bemutatóra. A három új androidos mobil is tartogatott ám meglepetéseket, melyek közül a legnagyobb egyértelműen a jack csatlakozó elhagyása.

A Le 2, Le 2 Pro és Le Max 2 ugyanis Bluetooth-on vagy USB Type-C csatlakozón keresztül tud zenét lejátszani, ezt az újítást pedig sokan az Apple-től várták elsőként a következő iPhone megjelenésekor. Az előbbi két készülék egyébként tisztes felső-középkategóriás mobil, hiszen az 5,5 hüvelykes Full HD kijelző alatt 3-4GB RAM és egy tízmagos MediaTek processzor húzódik meg.

A Le Max 2 már egy sokkal komolyabb csúcsmobil, mely 5,7 hüvelykes QHD kijelzőt, Snapdragon 820-as processzort és 6GB memóriát kapott a 64GB belső tárhely mellé. A 21 megapixeles optikai képstabilizátorral ellátott kamerával szerelt mobil átszámolva 105 000 Ft környékén kerül piacra, így még hazánkba behozva is majdnem féláron lesz a márkás csúcsmodellekhez képest.
4 hozzászólás

totyak

8 éve, 7 hónapja és 12 napja

És hol kapok usb type-c csatis fülest, ha agyári meghal? Csak mert életemben nem láttam még olyat. Meg mennyibe fog kerülni, ha terjedni kezd?

válasz erre

WarriorAutobot

8 éve, 7 hónapja és 13 napja

Nekem még szükségem van a Jack csatira!
Úgyhogy akkor passzolom ezt a telefont!

válasz erre

kpal

8 éve, 7 hónapja és 13 napja

Jack nekem még mindig szimpatikusabb.

válasz erre

Ravor

8 éve, 7 hónapja és 13 napja

Ahhoz képest egész baráti árat kapott röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások