Izlandon játszódik majd a Senua's Saga Hellblade 2

2020. július 24.
4.0981
Maniac profilja, adatai
Maniac
Friss fejlesztői naplót kapott a Ninja Theory részéről a Senua?s Saga Hellblade 2, mely a nagyszerű előd folytatásaként minden eddiginél izgalmasabb helyekre kalauzol majd el minket.

Megtudtuk például, hogy az új részben Izland lesz az úti célunk, aminek aprólékos lemintázásához a készítők személyesen is ellátogattak a különleges szigetországba, hogy ott a saját szemükkel láthassák ezt a különleges környezetet, ezáltal fotózhassanak, érezhessék az illatokat, megörökíthessék emlékeikben, hogy mit kell majd visszaadniuk a képernyőn.

Ha kíváncsi vagy, hogy milyen helyeken jártak a készítők, ezáltal honnan merítenek ihletet a Hellblade folytatásához, csak nézd meg az alábbi kedvcsinálót. A Senua?s Saga Hellblade 2 megjelenési dátummal nem rendelkezik, de PC-re és Xbox-ra érkezik először, ez biztos.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

totyak

2 hónapja, 5 napja

Izland tökéletesen beleillik az északi mitológiába, szóval jó választás, ráadásul változatos a környezet, hol fagyos, hol zöldellő, hol vulkánokkal tarkított. Hogy az előző rész befejezése után milyen történettel rukkolnak elő, az számomra nagy kérdőjel.

válasz erre

muki

2 hónapja, 6 napja

Izland nagyon szép. Remélhetőleg szép lesz a játékban is.

válasz erre

fighterlaci

2 hónapja, 6 napja

Szép táj, nehéz lesz átültetni játékba.

válasz erre

Patrik94

2 hónapja, 6 napja

Szép környék, jó alapaot ki lehet belőle hozni.

válasz erre
Senua's Saga: Hellblade II
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

darkomen profiljaGargameth profiljamarco profiljapityuska profiljagery1113 profiljaiPet profiljaMarduk profiljaSándorkolbász profilja